Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta
Corector:
Ajde drago mi je da si uspio, tu kombinaciju nisam kombinirao dosta dugo. Ja onog crvenog topa i dalje nemrem nac :confused5:
Bome ovaj minarelli grize ko lud, to se odmah primjeti nakon piaggiovih mrtvacnica po pitanju odaziva na gas :toothy10:
dacerovs:
Ma skombinirao sam sve, imam cijelu shemu spajanja pa ako ce trebat nekome nek me slobodno pita.
Grize nenormalno, al motor jos nije poriktan, sve je ugrubo, bogata smjesa, ali neka, sad je u fazi razrade.
I mjesavinu sam bubnuo 4% pa nek dimi.
Ako mu se od starta spuca pun gas odigne prednji kotac.
Danas sam ga probao nekih 100-150metara pun gas na kratko, cajger se okrenuo skroz do kraja, debelo ispod 80 i motor nije ni jednom okretaje promijenio, sve se pitam di je kraj, ali polako, nek se razraduje pa cemo vidjet, kolko ima po GPS-u, ali dojam brzine je poprilicni tako da cemo vidjet.
Al odaziv na gas je milina.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
dario007:
Konacno smo ga slozili,najvise smo se bojali struje a na kraju je ispalo da s njom nije bilo ni najmanjeg problema.
Sve je slozeno pazljivo i polako,pazilo se na svaki detalj,cak se pauziralo jedan dan i islo ponovo u ducan po osigurace klipa,nakon stavljanja jedan nije sjedio u utoru kako treba i nisam htio tako sklapati masinu.
Odradeno je paljenje te je trenutno na 19stupnjeva prije gmt.
Motor je u grubo postelan samo za razradu,vidi se i po snimci da trokira,kvacilo je skroz otpusteno,rolice su 5gr,bez ikakvih podloski na bolcni...
Kad se sve ustela i pogodi prijenos ovo ce biti ljuta pila,vec sad ide iznad svih mojih ocekivanja...javljamo se :)
Corector:
Lagana je ta luna pa je nosi kao nevrijeme (tanko meso od cijevi rame), valjda se nece prepoloviti kao JMstar :icon_biggrin:
dacerovs:
Evo i spuh promijenio boju ;D :D
Napravio 50km, zasada sve ok, osim svjecice hahan koja je otisla radi bogate smjese.
Motoric je uzivancija vozit.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju