Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta
RunnerSukosan:
Sve je to divno i krasno, nego kad ce luna i nrg na crtuu :frajer:
dacerovs:
--- Citat: RunnerSukosan - 27 Ožujak, 2017, 07:33:05 ---Sve je to divno i krasno, nego kad ce luna i nrg na crtuu :frajer:
--- Kraj citata ---
Heheh, kad NRG proradi kako bog zapovjeda.
Mada mislim da neam sanse, taj NRG leti ali doslovno, na 30 sam spucao gas, digo me na zadnji do jedno 50 na sat ga drzi na zadnjem, cudo kako ide, ovo nema veze sa obicnim malossi sportom, turpija je cudo.
Npr. tako je moj radio sa AC getribom, sada nema sanse, sada mogu samo na trzaj
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Corector:
Lijepo lijepo, sad nek jos samo to sve potraje, ako su vam afiniteti kratkog roka onda su velike sanse da bi se mogli osladiti.
Samo sto ovo zadnje po meni nije relevantno, jer vidio sam da neki ljudi slave covjeka koji nesto slozi i vozi 1900km (1600km s 1mm gasa i 30% opterecenja agregata), i on je za njih svjetski primjer i uzor :laughing7: Jer recimo 10000km moze biti jako skupo s neocekivanim popisom dijelova. Tu se vec formira ozbiljniji respekt.
U svakom slucaju, nek vam je vjecna sreca!
dacerovs:
--- Citat: Corector - 27 Ožujak, 2017, 09:48:56 ---Lijepo lijepo, sad nek jos samo to sve potraje, ako su vam afiniteti kratkog roka onda su velike sanse da bi se mogli osladiti.
--- Kraj citata ---
Za Darijevog NRG-a ne znam kolko ce trajat.
Al na mom je sve novo, nije nista turpijano il kemijano, jedino paljenje zamaknuto.
Ni auspuh nije ubojica.
Pa mislim da bi 10 soma morao proci bez problema.
Bilo je tu i jace slozenih setup-a pa su vozili preko 20 soma.
Sve je to lutrija.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Corector:
Lutrija da, bas to, a konacna statistika je ista kao u jednom odigranom kolu prave lutrije. :toothy3: Imam osjecaj da ce se tradicija prekinuti :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju