Tehnički kutak > Skuter projekti
Luna Speedjet 50R by Minarelli Beta
dacerovs:
Evo i mene nakon dugo vremena.
U meduvremenu, nabavljen novi filter zraka double layer, Naraku podloske za variomat, Malossi X Kevlar remen i nova guma Pirelli Diablo 130/70-13 umjesto 130/60, guma jos nije na motoru jer felga ide na farbanje.
Evo par slika
Jucer motor malo isfuran iz garaze i bilo je stelanja frge jer se prije motor vozikao na 1-2 stupnjeva vani.
Kuplung nakon one radnje sada radi perfektno, motor drzi okretaje stabilno na 9 soma kroz ubrzanje.
Postavke motora iste kao i prije.
Motoric je zadnji puta na videu isao 93gps na 10000 okretaja.
A sada druga prica, motor sada ide 96gps na 9800, a krajnja brzina se popela na 100gps na 10200 okretaja, dva puta mjereno na ravnici di jei ovaj zadnji video sniman.
Kuplung je definitivno sjeo na mjesto, a stelanje frge diglo jos 200 okretaja na krajnoj.
Ali definitivno, spustam se na 80 diznu.
Sljedece javim krajnju brzinu sa Diablo 130/70 gumom
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
dacerovs:
Evo i mene nakon dugo vremena.
Svasta se radilo na motoricu.
Prvo sam se i ja rjesio jednog zla, pukla prirubnica.
Odma userafljena nova i rjesen problem sa satom, sada na 100gps skoro da dode do nule.
Ofarbana felga, dekl i 3 plastike u akril crnu sa zlatnim zrncima
Jos fale zlatni serafi, to ce uskoro.
Stavljena guma nova guma
Pa kako je motor slagan za regu, zezala me moja el.blokada, posjetio Dajteha i rjesio problem, blokada radi tip top.
Desna je od Daria007 za NRG .
Onda sam se malo poigrao LED-icama
Pogledao sam i stanje klipa.
Nisam popratio slikama ali stavljena ne lulica 21mm i 82 dizna.
Sada sa ovom gumom idem na 9700okretaja 100gps.
Vecinom sam na 9450 okretaja sto je 95gps-96gps i to je po ovom cajgeru kad dode na slovo K od km/h, tek kada zalegnem, onda ganjam stotku.
Ali zato imam idealnu putnu brzinu na 8600okretaja i 88gps, motor se tu niti ne cuje.
Evo jedan video kako ide, ovdje sam isao 97gps, krenuo sam malim gasom da se vidi da lijepo ide i ne trokira.
I evo ga za kraj, sa registracijom
u steku mi jos stoji malossi remen, naraku sajbice i piaggio novi kuplung sa startom na 5500
dacerovs:
Ponovno je frgic slagao, prvo je procurilo lonce pa se dihtung mijenjao, zatim sam se odlucio spustit na 78 diznu jer na 80 dizni motor postao bogat, svjecica potamnila.
Zatim sam sa 78 diznom, igla potopljena pogodio u bocu sta mu treba.
Kako sam stavio 5.5g rolice, motor se digo u okretajima kroz ubrzanje na 9150-9200, uglavnom sada ide najbolje.
Sta se tice rolica, skombinirao sam 5.5g sa 3x6 gr malossi i 5gr rms, zasada.
Zatim mi je Dario007 savjetovao stavit 0.5mm sajbicu kod varia i kako sam imao u steku novi piaggio kuplung sa plavim federima, dmp sam frknuo vanka.
Start ima sada na 5000, motor dize na zadnji kotac.
I sad malo o krajnjoj brzini.
Vidim da se u zadnje vrijeme postizu brzinski rekordi, pa evo da i ja svoju krajnju predstavim.
105gps na 9880
dacerovs:
Sjeo i yasunce R.
Hvala Zvonkec!
dacerovs:
Pretapiciran sic, razlika nebo i zemlja.
Svidaju mi se inace presav rombova po koznim sjedalima pa sam i svog pocastio time i zlatnim koncem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju