Ostalo > Motocikli
POMOC Aprilia RS 125 2008 GOD.
OUC AIR:
--- Citat: robyakarider - 26 Studeni, 2016, 21:38:55 ---ne vidim u cemu je problem, ja sam 150-180 eura placao nikasiliranje u italiji
--- Kraj citata ---
meni je malo to cudno tvoja reakcia ... da znam to sve obavit kao sto si ti obavio bio bi dostupniji tom pricom i stao bi iza tog popravka tj nudio bi uslugu popravka
nicasiliranja ... i sam znas da smo ostatak bikera po tom pitanju malo slabi zbog razno raznih veza udaljenosti itd. muci me nisam sad ovih dana nisam naso na njuskalu najdostupniem oglasniku tu uslugu .... ne kazem ti da moras ali... zbilja bi bilo dobro da postoi .... STETA sto nisi ostavio u postu kom ... e kolega air ... to ti je tu i tu evo br. sigurno ti je ja sam bio ulica ta i ta.. ceka se 15 dana... ak ti je problem posalji pm... mozda ak cu imat vremena obavim ti ja tu uslugu s nekim profitom ili uslugom
uz DUZNO POSTOVANJE to mi je jako bitno saznat i kome da se obratim ... hlava svima i posebno tebi koji citas moj post
robyakarider:
to ti je jako lako, sjednes u auto i nosis u trst u motostar, oni salju negdje dole u italiju, zaboravio sam di, kad dode nazad dodes sa parama po cilindar i rijeseno :icon_biggrin:
btw u danasnje doba interneta i relativno jeftine pošte imas izbora koliko ces di slati cilindar
recimo airsal
http://www.airsal.com/en/reparaciones.htm
OUC AIR:
brz odg. i najbolje objašnjeno :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju