Ostalo > Motocikli
POMOC Aprilia RS 125 2008 GOD.
Fast Biker:
pozdrav.
Molim za pomoć vec jedno dosta gledam motor Aprilia RS 125 te novije i sad sam naso jednu 125 11 kw u papirima a ustvari ima 18. Zanimaju me iskustva sa tim motorom,potrošnja,servisi,vaša mišljenja sve je dobrodoslo :icon_thumright:
TomoRI:
Već prožvakana tema, ako uzmeš redovito održavanog neće biti problema samo ga nastavi održavati kako zahtijeva bez štednje na glupostima. Kod nas je većina u oglasima rupa bez dna, čast izuzetcima. Ovo su ti neke cijene..
-sredjivanje cilindra (nikasil) - 1200kn
-klip/karike 100eura
-klipnjaca 90eura (presanje i centriranje 20eura)
-set brtvi i semeringa 50eura
-lezajevi 60-70 eura
-lamele s oprugama 80ak-90 eura
-svjecica 80kn, filter zraka 30-40kn
-ulje za getribu 1l 75kn
Tu ima još stvari, sajle, pločice (dobar set dođe 400kn), lanac i lančanici koji se kreću od 400 do 1000kn (ovisi koliko dubok džep imaš), gume su ti oko 1500kn +-. Također gledaj koji tip struje ima jer se jedna struja ne može odblokirati kao ostale i računaj da su ti sitnice poprilično skupe, plastike također. Kao što sam gore napomenuo iz vlastitog iskustva ako se namjeriš na dobar primjerak samo ga nastavi održavati i služiti će te, naravno nemoj zaboraviti da je to 2t i da nikad nećeš biti bez posla.
Ima ti član speedhunter rs 125 pa ako vidi temu napisati će ti i svoje iskustvo.
Fast Biker:
hvala na informacijama :icon_thumright:
a citao sam nesto o tome da odblokiraju motor sad nisam neki strucnjak za motore ali dali bi se mogo taj rs sa 18 kw odblokirat na 21 ili koliko vec ima i dali moze koliko bi to moglo kostati?
Fast Biker:
zbilja nitko?
lixtronic:
guglaj sve ti piše, uostalom imaš hrvatski 125cc forum i tamo doslovno svaki detalj imaš opisan i napisan, naravno da se može odblokirat, postoje struje koje se mogu odblokirat i one koje nemogu, za svako "odblokiravanje" ti treba drugi ventil kao i pripadajući motorić istog, struja motorića koja će ga otvarat itd itd, regaj se na 125 forum i čitaj imaš hvala bogu barem 20 tema u kojima je detaljno objašnjeno kako to napravit na rsu od stare extreme do najnovije rsice
tvoje pitanje : dali se može odblokirat rs, može da, svaki se može
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju