Općenito > Generalno o skuterima

St 200

<< < (8/9) > >>

RunnerSukosan:
I na kraju ce frend koji se "kuzi" bit kriv :icon_biggrin:

SF2 Freak:
Pustite covjeka vidite da je tvrdoglav. Neka kupi sklepotinu za 20000  :laughing9: ja rade za te pare kupim 2-3 skutera  :headbang:

djserato:

--- Citat: LukaSokol - 19 Rujan, 2016, 20:54:12 ---
--- Citat: djserato - 19 Rujan, 2016, 13:19:28 ---koliko poznam taj skuter a i lika koji ga prodaje, znam da ga je lik kupio i bio je u dobrom stanju, ali je lik picajzla pa ja sve plastike prefarbao na novo jer voli da su mu vozila lijepa i uredna i čista.

Vidio sam motor kada je stigao i znam ga sada a i vozio sam ga pa znam da je u super stanju. da imam para ja bi ga kupio,
ako trbaš još koju informaciju reci.

--- Kraj citata ---
Da li je to barem pofarbano kak treba?
I dal ga je mozda farbao zbog pada?

--- Kraj citata ---

Ofarban je kako treba nije kučna radinost, znam dobro da on nije nikada pao s tog motora jer nije neki klinjo nego čovjek od 45 godina koji ne juri i luduje nego se vozi za svoj gušt, a za prijašnjeg vlasnika ne znam da li je padao.
I motor nije rađen da bi se sviđao nekome s foruma nego ga je lik radio za sebe i svoj gušt i onako kako se njemu sviđa, te nije niti imao namjeru da ga složi da izgleda kao da je upravo došao iz tvornice, i mislim da ne bi ništa pogriješio kako kažeš da ga se bar pogleda jer znam  da je motor dobar.

Tomi_ZG:
Skuter je 2X bio na podu,navodno pao s nogare,bio je gore screenshot poruke al sam ga maknuo

LukaSokol:
I sad ti Luka budi pametan u vezi te gilere hahah :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a da se uvozi iz slovenije npr?
dal je to isplativo? :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju