Općenito > Generalno o skuterima
St 200
LukaSokol:
Pozz
Evo nakon punih 8 godina kolko je gilera 50 kod mene odlucio sam prodat i zamjenit za jače
Zapela mi za oko ova gilera st 200 http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-st-200-oglas-17737287
Taj motor je več na oglasniku preko godinu dana i još nije prodan
Da li netko iz okolice Daruvara zna nešto o tom motoru, dali je uredan i sve to, jer me čudi kako preko godinu dana takav motor sa malo km nije prodan za tu cijenu
Da se ne vozim bzvz preko 100 km zbog nečeg što ne valja
Hvala unaprijed :)
steeef:
to je najbolje sjest i ic pogledat sam da sve vidis..pogotovo ako si spreman dat tolko novce.
na slikama je sve ko iz ducana,kilometri na nist..
Tomi_ZG:
Ne znam nikaj o njemu al po slikama je apoteka,osim ak slike nisu iz 2012 kad je izašao iz salona
Nije baš da je cijena džabe da bi se ljudi klali oko skutera,na stranu kilometri,skoro će mu peta godina,nov je tada koštao 32-33,moguće i manje na akciji,tak da je cijena i visoka
LukaSokol:
Hvala ;D ;D
djserato:
koliko poznam taj skuter a i lika koji ga prodaje, znam da ga je lik kupio i bio je u dobrom stanju, ali je lik picajzla pa ja sve plastike prefarbao na novo jer voli da su mu vozila lijepa i uredna i čista.
Vidio sam motor kada je stigao i znam ga sada a i vozio sam ga pa znam da je u super stanju. da imam para ja bi ga kupio,
ako trbaš još koju informaciju reci.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju