Općenito > Generalno o skuterima

St 200

<< < (3/9) > >>

AutomaticA3MS:
Ja bi rekao da je padano a ne bezveze farbano.. Bočni natpisi gilera su hrapavi s vxa,a ne lakirani kao na svakom st.. i vizir je od vxa

Tomi_ZG:
Ja bi isto reko da je opleo,jer daj molim te,farbat skuter s 5000km da sve bude ko nov,nego kakav je taj skuter nego nov

Sad za vizir lako,nekom se onaj veći ne sviđa,npr. ja kad sam kupio runner,imao je 8km na satu od dućana do doma i odma sam poderao sve naljepnice dolje jer su ogavne ko ponoć

RunnerSukosan:
Ja isto mislim da tu nesto gadno smrdi. I ako se ne varam on bi trebao imat one bocne plastike na prednjoj maski ili cemo i to pripojit ukusu vlasnika :icon_biggrin:

steeef:

--- Citat: RunnerSukosan - 19 Rujan, 2016, 21:46:28 ---Ja isto mislim da tu nesto gadno smrdi. I ako se ne varam on bi trebao imat one bocne plastike na prednjoj maski ili cemo i to pripojit ukusu vlasnika :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ima pripremu za prosirenja na prednjoj masci  :icon_biggrin:
kosta jedna ta plastika 100eira,bilo je skupo za skrpat haha

RunnerSukosan:

--- Citat: steeef - 19 Rujan, 2016, 22:07:30 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 19 Rujan, 2016, 21:46:28 ---Ja isto mislim da tu nesto gadno smrdi. I ako se ne varam on bi trebao imat one bocne plastike na prednjoj maski ili cemo i to pripojit ukusu vlasnika :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ima pripremu za prosirenja na prednjoj masci  :icon_biggrin:
kosta jedna ta plastika 100eira,bilo je skupo za skrpat haha

--- Kraj citata ---
Steeef kako ne znas to ti je sve rejsing i aerodinamika :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju