Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50

<< < (11/97) > >>

Gilera_50:

--- Citat: RunnerSukosan - 04 Veljača, 2017, 11:54:36 ---Zast bi prokuhalo? Pa antifriz je u bitu samo jer ima nize lediste od vode i kao podmazuje malo, nista drugo. Ti se mozes vozit samo na dest vodi i nece mu nista bit..

--- Kraj citata ---
Hvala na pomoci ,reko sta ja znam kolika temperatura bude ljeti i to da ide voda pa mi cudno bilo :toothy: :dontknow:

Tomislav_32:
tocno da i neznas kaj imas unutra. otpojis donje crijevo ispustis sve van. i natocis žuti ili crveni antifriz. po meni je ovo zuti antifriz.. al kako kaze runnersukosan natoci destilirane vode i amen. izmjeri ako imas mjerac do kolko drzi minusa.. i miran si

steeef:
bolje da pita i stavi 130 slika nego da napravi glupost ako nezna i nije nikad mjenjal antifriz..nisu svi ko neko na forumu ,da su se rodili nauceni  ::)
taj antifriz je tvornicki nalijan i mjenjan ocito nikad,star je 9 godina i odavno ga je trebalo zamjenit..kao takav ima i znatno nizu tocku ledista.
nadoljevanjem vode ta tocka je jos niza i to nije rjesenje,bar ne sigurno.

robyakarider:
meni to vise lici na crveni antifriz
izvadi malo vecu kolicinu u prozirnu casu i vidi
i to sta kaze stef, pitanje kad je mijenjan, investiraj 30kn u litru antifriza i promijeni ga  :icon_biggrin:

dario007:
Kupis lijepo litru g11 antifriza,razrijedis ga pola-pola i ulijes.
Ispustas na crijevo kod paljenja,sklopis,ulijes i nakon sto se ugrije odzracis na seraficu na vrhu glave.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju