Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50

<< < (91/97) > >>

PchelaUbica:

--- Citat: dario007 - 20 Srpanj, 2022, 12:42:47 ---Ja cu biti toliko dobar pa cu sa vama podijeliti marku i kod crijeva koje se pokazalo vrhunski za gorivo.Cak ni nakon 3g ne otvrdne i bude kao i prvi dan,samo požuti s vremenom kao i original.

Kod Tomija je isto to crijevo...

--- Kraj citata ---

Ja cu isto spomenuti rmsovo zeleno takvo crijevo sto sam za ulje uzeo. Pravi silikon onaj mekani fini.

Gilera_50:

--- Citat: dario007 - 20 Srpanj, 2022, 12:42:47 ---Ja cu biti toliko dobar pa cu sa vama podijeliti marku i kod crijeva koje se pokazalo vrhunski za gorivo.Cak ni nakon 3g ne otvrdne i bude kao i prvi dan,samo požuti s vremenom kao i original.

Kod Tomija je isto to crijevo...

--- Kraj citata ---

Ma to Rade hvala ti, bacam se u potragu za tim crijevom  :headbang:

Gilera_50:

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Srpanj, 2022, 12:58:02 ---
--- Citat: Gilera_50 - 20 Srpanj, 2022, 12:13:03 ---Evo procitao sam upravo i samo se nadam da i mene isto jebe,jer vise nisam pametan nikako sta bi moglo biti,da i kod mene je crijevo tvornicko,14 god staro,i dosta je kruto
Ali do sada nisam primjetio da se trusi iznutra ili nesto ili jednostavno nisam obracao paznju toliko..Prvo sam mislio da je do vakuum pumpe,pa sam stavio novu ,kao rijesio se problem vozio se 2mj,i sad evo opet isto
Ajde reko jebe ga struja onda,bobina mi je bila sumnjiva,zamijenim i nju kad ono đavo opet nije to.

--- Kraj citata ---
Sad jel to i kod tebe to ne mogu znat,uglavnom meni je počeo pucat na spuh i gubit gas,pogotovo blizu krajnje,mjerio sam namotaje i pikap - ispravni su,stavio sam drugu svječicu i bobinu - nije se popravilo,stavio sam novi semering kod magneta iz kojeg je tekao potok - nije se popravilo,kad sam stavio novo crijevo i očistio karb popravilo se,par dana poslije u jedno popodne sam odvalio skoro 300km,nije ni štucnuo više

Crijevo ti je dobro ovo koje je Rade stavio,ne znam točno ali treba manje od 80cm,vakum ne diraj nema potrebe

Bit će malo zajebancija montirat ga,to isto čitaj u mojoj temi svi detalji ti pišu

--- Kraj citata ---
A čuj ne znam ni ja, nisam siguran, al od nekud moram početi, sezona ide a skuter stoji, idem redom ove sitnice pa valjda ćemo naići na pravi problem pa da ga podijelim na forumu da znaju ljudi za ubuduće
Kod mene ne puca, ide sve ok, samo onda odjednom počne zezat, isto struja testirana sve ok
Mjerio sam maloprije ide oko 70cm dužine, skinuo ovo staro, kruto ne možeš ga ispraviti da ide ravno da izmjerim nema šanse, iznutra se sve pohvatalo ko što ti kažeš prah neki, noktom ide dole, sad sam rasjekao komadić

Ma kakva zajebancija, rastavljeno pol skutera, sad će update sa slikama, trebam naći crijeva još i oprati airbox, karb, i rezervoar dok to sve dođe i onda sklapanje pa šta bude bude

Gilera_50:
Evo update, rastavljeno pol skutera da imam prostora za raditi
Prije godinu dana je isto ovako rastavljen bio jer mi je slinio spremnik za ulje, na pipi, pa je to riješeno sa teflon trakom, sad se bacio u isto rastavljanje da skinem rezervoar, u posudi se vidi šta je bilo na dnu rezervoara, ovo je prvo čišćenje kako skuter postoji, skinuto i crijevo od goriva, opran rezervoar, ostaje još čišćenje karba i kućišta filtera zraka, sve u svemu nadam se pozitivnom ishodu...  :dontknow:

Tomi_ZG:
E kad si već sve raskopao,daj mi poslikaj i na ralici i na prednjoj masci spoj ralice i maske,onaj jedan šaraf unutra koji jedini radi problem da ralica nejde dolje kad odšarafiš šarafe oko kilera i kod podnice,i s koje strane gleda glava šarafa,jel se može na neki način dohvatit,a da se ne rastavlja pola skutera?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju