Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50

<< < (92/97) > >>

Gilera_50:

--- Citat: Tomi_ZG - 21 Srpanj, 2022, 11:07:54 ---E kad si već sve raskopao,daj mi poslikaj i na ralici i na prednjoj masci spoj ralice i maske,onaj jedan šaraf unutra koji jedini radi problem da ralica nejde dolje kad odšarafiš šarafe oko kilera i kod podnice,i s koje strane gleda glava šarafa,jel se može na neki način dohvatit,a da se ne rastavlja pola skutera?

--- Kraj citata ---
Evo ti slike koji šarafi ti drže ralicu, znači imaš 6 šarafa što je drže ispod podnice sa strana, onda imaš 4 koji su zašarafljeni za rešetku hladnjaka, nisam siguran ali 2 su ispod zmigavca, imaju rupe ali kod mene tu nije bilo zašarafljeno, i imaš dva između ovog ispod zmigavca i gornjeg šarafa od ove male podnice za nogu, znači to je sve ispod razine zmigavca, ovo ti je sveukupno broj šarafa, znači pola je lijevo, pola desno

A evo ti slike plastika koje moraš skinuti dole, da bi prišao svim šarafima, taj što ti spominješ u sredini ja ne vidim da postoji, moraš paziti kad budeš skidao jer izgleda ko da ima još jedan šaraf a nema jer u biti ralica je uklopljena sa ovom rešetkom hladnjaka i još ovi ispod podnice nosači lako pucaju pa moraš malo manevrirati sa njom lijevo desno, ja sam dva nosača već morao lijepiti, jer je skuter bio oboren na tu stranu pa je ralica dobila

Sad nisam baš siguran ali ako ti zapne onda skini i ovu plastiku oko rezervoara što ide, za nju moraš skinuti i čep jer ima šaraf na sredini koji je veže

Tomi_ZG:
Znam sve to,mene zanimaju samo ovi unutra koji se ne vide,znači samo doslovno oni koji spajaju ralicu s maskom,Suhi je davno pričao da to ide bez skidanja ičega(osim podnica) s dugačkim šarafcigerom,samo je problem kaj ja ne znam kak to izgleda,aj molim te poslikaj mi te ušice i na masci i na ralici izbliza da doslovno vidim o čemu je riječ,znači sve ostalo kužim,nepoznanica mi je samo spoj maske i ralice,to je negdje iza prednjih žmigavaca,u ravnini s njima

Edit: jel to prolazi isti šaraf i kroz odmarač za noge i kroz ralicu pa u masku? Ako je onda mi je jasno kad sam ga čupao i skoro polomio,a nisam ga uspio skinut

Gilera_50:

--- Citat: Tomi_ZG - 21 Srpanj, 2022, 13:13:01 ---Znam sve to,mene zanimaju samo ovi unutra koji se ne vide,znači samo doslovno oni koji spajaju ralicu s maskom,Suhi je davno pričao da to ide bez skidanja ičega(osim podnica) s dugačkim šarafcigerom,samo je problem kaj ja ne znam kak to izgleda,aj molim te poslikaj mi te ušice i na masci i na ralici izbliza da doslovno vidim o čemu je riječ,znači sve ostalo kužim,nepoznanica mi je samo spoj maske i ralice,to je negdje iza prednjih žmigavaca,u ravnini s njima

Edit: jel to prolazi isti šaraf i kroz odmarač za noge i kroz ralicu pa u masku? Ako je onda mi je jasno kad sam ga čupao i skoro polomio,a nisam ga uspio skinut

--- Kraj citata ---

Nisam siguran al mislim da prolazi, svakako ti poskidaj i odmarače bit će ti lakše, stavio sam je sad nazad pa sam ti snimio gdje sve šaraf ide
https://www.dropbox.com/s/aler51q81sf0pc4/20220721_132622.mp4?dl=0

Tomi_ZG:
E to bato,ovi unutra su me zanimali sad vidim  :icon_thumright:

Gilera_50:

--- Citat: Tomi_ZG - 21 Srpanj, 2022, 14:42:58 ---E to bato,ovi unutra su me zanimali sad vidim  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Polako sa ralicom, koliko sam vidio nije jeftina baš  :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju