Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50

<< < (75/97) > >>

aragonY:
Ma moze se to mozda i spasiti, ima on izvlakac radilice tako da semering ostaje u bloku. Btw na njegovoj bivsoj Aprilii se dan danas voze KOK semerinzi, doduse na serijali ali postavljen su prije 3 godine ako me pamcenje dobro sluzi i vozi se skoro svaki dan. A na kraju krajeva semering se lako zamijeni, uvrnes saraf u njega i cupas napolje stavljas novi, to je najmanja briga..

matija84m:

--- Citat: Gilera_50 - 05 Srpanj, 2020, 19:26:14 ---Jesu stvarno toliko loši pa se ne preporučuju po forumski stavljati? Ili mogu bez brige to poslati Dini na ugrađivanje?

--- Kraj citata ---

Ntn taiwan sam ugradil liku pred godinu dana i jos su ok. To naravno nije mjerodavno jer vozi serijalu. I nisam siguran da je napravio bas puno kilometara.
Mozda neko ima bolja iskustva.

Gilera_50:
Update
Mašina poslana Dini, kolega to sve fino uredno ugradio i poslao mašinu nazad, prekjučer namontirana i upaljena. Uspješno odrađen posao, sve je u redu.
Uspio je spasiti moje plave vitonce i njih je ostavio, a lezajevi su NTN taiwan.
Provjerio sam i točku paljenja da nije fulana i izmjeri sam 17mm,znaci ok je.
Jučer provozao skuter, sve u redu. Al mislim da cu morati mjenjati lezajeve u getribi. Jer kad usporim i skuter radi na otprilike 6t okr on toliko trese citavu ramu, ne znam jel može to biti ako je pretegnut nosac masine pa onda selen ne igra nikakvu ulogu jer prenosi sve na ramu?

aragonY:
Probaj otpustiti nosac pa dok je skut na tockovima zategnuti sarafe jer se u toj poziciji vozi, na centralnom nogaru je drugi polozaj..

matija84m:
Ja sam isto muku imai oko vibracija u punom gasu.
Onda sam imal taktiku da stegnem kad je skuter na bocnoj nogari.
Poslje vise ni to nije pomagalo. Onda sam stegnuo masinu kad sam sjedil na skuteru i sad je ok.
Probaj nekoliko kombinacija pa ces vidit ima li razlike.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju