Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50

<< < (74/97) > >>

Gilera_50:
Uz par savjeta kolege Dine sa foruma ipak sam odlucio da se ne upuštam u ponovno rastavljanje bez adekvatnog alata.
Nabavio sam NTN taiwan lezajeve i Kok semeringe, i sutra šaljem blokove u Gracanicu. Stay tuned dečki  :headbang:

aragonY:
Ima da budes prvi koji ce pobiti sve teorije ovog foruma o samo japan lezajevima i samo corteco semerinzima hahah
Samo naprijed  :headbang:

Gilera_50:
Jesu stvarno toliko loši pa se ne preporučuju po forumski stavljati? Ili mogu bez brige to poslati Dini na ugrađivanje?

dario007:
Pa bas se ne prakticira ugradnja Taiwanaca,jer su losije kvalitete od Japanaca.Lezaji ce jos proci i navozio se budes i sa njima,ali KOK semerinzi su stvarno veliko smece.

Idealno bi bilo Japance i Corteco,ali Dino je taj koji je majstor,pa najbolje da se posavjetujes sa njime sto i kako...

Gilera_50:

--- Citat: dario007 - 05 Srpanj, 2020, 19:30:58 ---Pa bas se ne prakticira ugradnja Taiwanaca,jer su losije kvalitete od Japanaca.Lezaji ce jos proci i navozio se budes i sa njima,ali KOK semerinzi su stvarno veliko smece.

Idealno bi bilo Japance i Corteco,ali Dino je taj koji je majstor,pa najbolje da se posavjetujes sa njime sto i kako...

--- Kraj citata ---
Bude to Dino vidio, ako mogne spasiti moje vitonce onda ce njih ostaviti ako ne, nek ugradi Kok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju