Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50
Gilera_50:
Update
Danas stigli dijelovi sa scooter attacka,preostaje mi jos naruciti lezajeve i semering za getribu,novo ulje za getribu,i set dihtunga za drevo.
Skinuo sam magnet i namotaje pa sam oprao koliko toliko blokove,iako je to i dalje prljavo morat cu to detaljnije oprati jer nisam imao sredstvo za ciscenje a ne znam smijem li permetalom(ono za rostilje).
Rastavio sam blokove zagrijavajuci dosjed gdje lezaj bude i onda laganim kuckanjem gumenim cekicem odvojio 5mm blokove samo da odvoji diht masu.Pa sam to jos dogrijao i rukama tamo vamo skinuo mali blok. Pa grijao drugu stranu i izvadio onda radilicu. Ostala mi je jos vodena pumpa da je skinem a to cu drugi dan pa da vidim mjeru na koju ide semering.
aragonY:
Smijes permetalom slobodno al neces neki vau rezultat postici. Ja sam benzinom i cetkicom za zube pa cak i celicnom zicom prao. Ali po forunski najbolji rezultat ciscenja daje dimer, samo ne znam gdje to ima za nabaviti..
PchelaUbica:
Trazi sajtove sa autokozmetikom
Btw jel ko probao KILAV extra. Pa to grize beton stari moj. Teze za nabavit ga je al da se naci. Jos mi je bolji od dimera
mic:
Dimmera imaš za kupiti u Ciaka, 40kn košta , nekad bude i jeftinije. Samo dimer nekad čudno reagira sa aluminijem, pogotovo sa nekim klipovima pa treba pazit i ne ostavljat pre dugo dijelove natopljene u dimeru.
dario007:
Bloku od Dimera provjereno ne bude nista,kad se osusi zna izbiti kao sol u jacim koncentracijama,ali to se krpom obrise dole.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju