Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50

<< < (64/97) > >>

matija84m:
Jbg. Ja sam iato blindiral pipke za vodu iz jednog razloga.
Malo pomalo ce uc prljavstina i voda kroz pipke u karb i zastopat ce, ili zaprljat sa smecem barem. A prije zime planiram spojit grijanje karba i netrebam nista prat i ispuhivat. Samo spojim i znam da je cisto i prohodno. I da nece nikakvo smece uci u sistem hlađenja i stopat kiler jer je tu usko grlo.
Ono bolje spreciti nego ljeciti.

Znaci komadic creva spojim na oba pipka i neka stoji.

dario007:
Matija je objasnio zasto se blindiraju pipci od vode na karbu,kod mene to ovako izgleda

Sto se tice glave i lulice vode,sluzi da tu kruzi voda i rastereti vodenu pumpu dok je termostat zatvoren.
Ja nemam termostat,ali je svejedno tako spojeno.
Evo mozes i taj dio vidjeti.

Dobro kazes,nitko se nije rodio naucen,a posto tako lijepo sve prezentiras nije mi bilo tesko prosetati do garaze i poslikati kako je to rijeseno kod mene.

Provjeri jel klipnjaca ima lufta gore-dole kad je termogrupa skinuta...?

Semering je original corteco i nema potrebe da ih vadis i mucis se jer ce ti lakse biti kad radilicu izvadis.

Zupcanik nista ne drzi,takodjer ga ostavi dok blok ne otvoris pa ces izbiti sve komplet van,samo ces impeler odserafiti.Samo si naspricaj wd-om da otpusti hrđa.

Gilera_50:

--- Citat: dario007 - 23 Lipanj, 2020, 19:03:48 ---Matija je objasnio zasto se blindiraju pipci od vode na karbu,kod mene to ovako izgleda

Sto se tice glave i lulice vode,sluzi da tu kruzi voda i rastereti vodenu pumpu dok je termostat zatvoren.
Ja nemam termostat,ali je svejedno tako spojeno.
Evo mozes i taj dio vidjeti.

Dobro kazes,nitko se nije rodio naucen,a posto tako lijepo sve prezentiras nije mi bilo tesko prosetati do garaze i poslikati kako je to rijeseno kod mene.

Provjeri jel klipnjaca ima lufta gore-dole kad je termogrupa skinuta...?

Semering je original corteco i nema potrebe da ih vadis i mucis se jer ce ti lakse biti kad radilicu izvadis.

Zupcanik nista ne drzi,takodjer ga ostavi dok blok ne otvoris pa ces izbiti sve komplet van,samo ces impeler odserafiti.Samo si naspricaj wd-om da otpusti hrđa.

--- Kraj citata ---
Nista onda cu naci komad crijeva pa spojiti tako kao i ti na pipak glave i dole kod namotaja.
Evo sad sam gledao nema lufta gore dole nego samo lijevo desno sto i treba imati.
Nisam vise nista dirao cekam radapciger pa da nastavim dalje. Ako mi jos nesto ne bude jasno, napisati cu ja to fino ovdje  ;D

dario007:
Iskoristi crijevo koje je bilo spojeno na grijanje karba

Gilera_50:

--- Citat: dario007 - 23 Lipanj, 2020, 19:38:41 ---Iskoristi crijevo koje je bilo spojeno na grijanje karba

--- Kraj citata ---
Iskoristio ga da napravim komade za blindiranje  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju