Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50
Gilera_50:
Evo snimio sam kako se cuje, izrazenije je pri kraju videa kad sam pustio gas. :dontknow:
Gilera_50:
Moze li netko da mi napise dimenzije lezajeva i ako treba semering neki? Zelio bi da to narucim što prije i da rijesim.
dario007:
Eliminiraj getribu na nacin da ces upaliti skuter da izbacis remen,rolice,variomat.
Na radilici ostavljas kalotu bez klizaca,bolcnu,ventilvar i onda onu krunu ventilator i maticu.
Po zvuku preko videa bi rekao da ti se cuje nesto iz predjela masine,a ne getribe.Tako da napravi provjeru na nacin kako sam ti opisao da vidis jel problem masina ili getriba.
Ali evo ovako na prvu trebas 2x 20x52x12
Radilicu i novi iglicasti 17x12x15
Semerinzi radilice
Vodena original piaggio+corteco semering dupla usna
Antifriz i nove brtve
Po mom misljenju je protukao donji iglicasti na radilici
matija84m:
A moze bit svasta.
Daj snimi rad na leru.
I onda dodavaj malo gasa na cca 3000-4000 okretaja.
Ako je donji iglicasti morao bi imat lufta na kraku radilice kada pokusavas vrtit masinu na kratko i u kontra smjeru. Pogotovo kada je klip na pola puta prema gore ili prema dole.
Gilera_50:
A to je to sto ste svi govorili da odma i radilicu i lezajeve zamijenim i da sam miran, al eto htio na brzinu da nabacim kit i eto sta se desi. Nista sutra idem tim sistemom eliminacije prvo pa ako i dalje bude prisutan zvuk onda ide masina na stol i nova radilica i sve popratno. Iskreno volio bi da je u getribi otisao neki lezaj, jer nit imam vremena nit imam volje sada za cackanje opet.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju