Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50

<< < (54/97) > >>

Gilera_50:

--- Citat: dario007 - 12 Lipanj, 2020, 23:31:12 ---Malo mi je ne povezano,ovo sa povecanjem brzine bi trebao biti lezaj kotaca,ali govoris i na davanje i pustanje gasa da se cuje sto bi trebao biti lezaj primara ili mali u deklu.

Kad skines dekl provjeri taj mali,ako je on dobar mijenjaj oba u getribi,najbolje da radi par kuna(KM) ne rastavljas sve 2 puta.

--- Kraj citata ---
Ovaj u deklu sam mjenjao cak jednom jer sam mislio da zbog njega trese. Koliko lezaja ima u getribi, sta mi treba sve od dijelova? Treba li neki poseban alat tj da se ne upuštam u to bez neceg sto ce otezat stvar? Snimim sutra kakav je zvuk pa probajte odgonetnut.

dario007:
2kom imas,jedan na osovini kotaca,jedan na primaru.

Od alata trebas industrijski fen,cekic i zegercange i diht masu.
Nebi trebalo bit nista komplicirano...

Gilera_50:

--- Citat: dario007 - 13 Lipanj, 2020, 10:02:56 ---2kom imas,jedan na osovini kotaca,jedan na primaru.

Od alata trebas industrijski fen,cekic i zegercange i diht masu.
Nebi trebalo bit nista komplicirano...

--- Kraj citata ---
Mozes li mi napisati dimenzije lezaja. Imam sve osim zegercangi  :(
Kako ide ugradnja, sta grijati a sta hladiti?

aragonY:
Grijanjem se materijal siri a hlađenjem skuplja.. znaci ako skidas lezaj poklopca,  zelis grijati okolo lezaja a lezaj hladiti ili ga drzati sto hladnijim moguce. A na osovini prilikom postavljanja zelis da ti je osovina sto hladnija a lezaj sto topliji. Mada ne bi tu trebale biti neke lude tolerance, trebalo bi ici lagano.. stare lezaje ne mazi prilikom skidanja a sa novima pazljivo prilikom postavljanja i to ti je cijela mudrolija  :)

Gilera_50:
Jel imaju neki semerinzi u getribi? Ili trebam samo uzeti ta dva ležaja?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju