Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50
Gilera_50:
--- Citat: tdj595 - 22 Svibanj, 2020, 13:22:01 ---To ti je to, oko 100gpsa base kit, sasvim zadovoljavajuca brzina ako ga uspravan vozis a nisi tezak. Ja sa drevom i touringom uspijem navuc nekih 90 gps uspravan i sa 110-15kg.
Btw. Na manjim otvorima gasa smjesa mora bit malo bogatija znaci da ce i svjecica bit tamnija. Ova boja na slici se cini ok na full gasu
--- Kraj citata ---
Iskreno meni i ne treba preko 100kmh da se vozim, ovo mi je cisto dosta jer vecinom je gradska, malo magistrale ima i to je to. Imam 75kg i 187cm visina, zeznuto je bas zaleci hahah.
Provjerit cu jos na punom gasu kakva je boja, ovo je bilo vise pun gas dok sam isao kuci i malo ono stani kreni.
Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
aragonY:
Mrale pojedi nesto ;D
dario007:
Nemas na 17.5 sta gledat pol gasa i mali gas,nadji glavnu diznu,igla 1.zub i dostelas seraf smjese.Uglavnom bude 75,78 ili 80.Ja sam na sport pro i bacvi imao 82 glavnu,a na drevu 78
Gilera_50:
--- Citat: aragonY - 22 Svibanj, 2020, 13:41:29 ---Mrale pojedi nesto ;D
--- Kraj citata ---
Suti bokte jedem ko nenormalan, al se ne prima nista hahah
Gilera_50:
--- Citat: dario007 - 22 Svibanj, 2020, 13:42:35 ---Nemas na 17.5 sta gledat pol gasa i mali gas,nadji glavnu diznu,igla 1.zub i dostelas seraf smjese.Uglavnom bude 75,78 ili 80.Ja sam na sport pro i bacvi imao 82 glavnu,a na drevu 78
--- Kraj citata ---
Ionako sam mislio samo na punom gasu pogledati, hvala na info.
Vjerojatno cu ostaviti na 80 dizni, nek bude malo bogatije za ne daj Boze falsa,a i neda mi se stalno cackati oko tog karburatora nemam bas vremena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju