Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50

<< < (51/97) > >>

TopPerfomance4:
Gledaj koji su ti okretaji kroz ubrzanje inače ako baš hočeš znat gdje je motor jak uvijek možeš staviti prsten od 3,5mm na bolcnu variomata imaš temu na gorumu dario ju je napravio kako prenos pogoditi

Poslano sa mog SM-A307FN koristeći Tapatalk

Gilera_50:
Evo posto je nova svjecica, predeno je vec na njoj min 60km,nije puni gas. Mozda diznu manju staviti, ali i ovo mi izgleda ok. Sta vi kazete?

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

lukazikaovic:
treba gledati boju svjecice na kontinuiranom gasu.. prvo se gleda kakva je boja u full gasu i kad se nju pogodi, doštelava se igla/saraf smjese za manje otvore gasa.
Ova boja mi se cini dosta dobra samo šta je triba postić na svin otvorima gasa. Odvozi jos kilometara na toj svjecici da ti ona može bolje to prikazat premalo je to kilometara na novoj svicici za gledat smjesu.

Gilera_50:

--- Citat: lukazikaovic - 22 Svibanj, 2020, 13:07:09 ---treba gledati boju svjecice na kontinuiranom gasu.. prvo se gleda kakva je boja u full gasu i kad se nju pogodi, doštelava se igla/saraf smjese za manje otvore gasa.
Ova boja mi se cini dosta dobra samo šta je triba postić na svin otvorima gasa. Odvozi jos kilometara na toj svjecici da ti ona može bolje to prikazat premalo je to kilometara na novoj svicici za gledat smjesu.

--- Kraj citata ---
Ma znam, izvadio je cisto onako da vidim jel pokazala, znam i to da trebam na punom gasu, pogledat cu i tako cim uhvatim vremena. I ne znam jel ja puno ocekujem od ovog tt-a i dreva, ide 110kmh po satu ne full zalegnut. Da je yasuni vjerojatno bi to islo par kmh gore još. Dakako zadovoljan sam ja sa ovim, skuter bas poteze i ide.

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

tdj595:
To ti je to, oko 100gpsa base kit, sasvim zadovoljavajuca brzina ako ga uspravan vozis a nisi tezak. Ja sa drevom i touringom uspijem navuc nekih 90 gps uspravan i sa 110-15kg.
Btw. Na manjim otvorima gasa smjesa mora bit malo bogatija znaci da ce i svjecica bit tamnija. Ova boja na slici se cini ok na full gasu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju