Tehnički kutak > Tuning skutera
Bolcna variomata
Dax:
--- Citat: ditek - 15 Listopad, 2016, 10:11:28 ---Ako je pocela prljavstina unutra ulazit nece to dugo potrajat. Prljavstina grebe i trosi pixu i uskoro ces opet bit na starom, lufta na sve strane :sad1:
--- Kraj citata ---
Da ali neznam zasto se to desava!?
Upiksan je kako treba sa minimalnim luftom!
Dax:
--- Citat: Corector - 15 Listopad, 2016, 11:24:22 ---Daj usput kad vec imas multivar za otpis, malo mu pobrusi donji dio kako bi remen upao dublje, pa javi razliku :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
To cu sigurno probat cim ga skinem,ali onda postoji problem da ce mi remen ici jos vise u krajnjoj i opet strugat po bendixu!?
Dax:
Evo skinuto
Da se vidi o cem se radi
Sad je puno bolje nego prije,ne maze se tako vise jako,ali opet me smeta i osjeti se na performansama
Mislim da je imalo veze dosta to sta sam mjesao role razlicite gramaze za probu pa su se lakse vise trosile i ko zna koliko su bile stare
Sad su 6.3g omp nove sve iste i ovo je rezultat sa njima nakon nekih 200km
Mislim da ce malossi rolice rijesit problem
Za sada montiram novi multi sa istim omp rolicama dok ne kupim malossi pa cemo vidjet kako ce se ponasat novi multi sa istim rolama nakon 200km i dali ce se skupaljt prasina
zvonkec92:
moja pixa nije tak ispolirana ko pesja jajca al svejedno glatko klizi bolcna kroz nju. Ovo je nakon nekih 6tkm, danas bas skido
Danijel4x4:
aj da se javi i autor teme...kupio novi multic prije par tjedana i skuter juri... ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju