Tehnički kutak > Tuning skutera

Bolcna variomata

<< < (11/12) > >>

Dax:
Neznam,probat cu stavit malossi role pa cu vidjet,ako se bude isto ponavljalo onda nesto nije kako treba!
Kad se sve ocisti dobro je nekih 100km,nekon toga osjeti se da skuter teze ide u okretaje i kao da se malo muci,osjetim svaku sitnicu jer ga vozim svaki dan!

zvonkec92:
Kuzim na kaj mislis.. Ja sam u jednom variomatu probao i sa obicnim mesingom al nije dobro zavrsilo. Bas mora bit bronca, samo izgleda da mi neznamo tocan model te tvornicke a i tesko je bas tak nekaj kod nas nabavit. Na ovoj mojoj pixi se vide crni tragovi kak bronca valjda pusta grafit iz sebe i ljepo klizi po bolcni

Dax:
I u mojoj ima grafita,jer kad sam ju malo polirao ide grafit van i to dosta,isto kao i na orginalnoj mozda cak i vise!
Kaze majstor da je omjer bronce i grafita u tom komadu 50:50
Ali.....isti mi se stopa od prasine prije i sada,a sada nova piksa bez lufta,jedino sta mi pada napamet je to da je ipak multi odsluzio svoje pa plese ili nesto tako pa ulazi prasina
Sad cu na vikend sve rastavit pa slikam,stavit cu novi multivar pa cu vidjet razliku nakon 200km ali sa istim rolicama

ditek:
Ako je pocela prljavstina unutra ulazit nece to dugo potrajat. Prljavstina  grebe i trosi pixu i uskoro ces opet bit na starom, lufta na sve strane  :sad1:

Corector:
Daj usput kad vec imas multivar za otpis, malo mu pobrusi donji dio kako bi remen upao dublje, pa javi razliku  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju