Tehnički kutak > Tuning skutera

Bolcna variomata

<< < (2/12) > >>

zvonkec92:
i bolje od vrhunskog, ova moja pixa koju sam maznuo tomiju i dao napresat u kineski vario drzi jebeno i ni malo se ne trosi. Bolja je 500x od bilo koje serijske pixe u bilo kojem variomatu, grafitna bronca je masna logicno jer ima grafita i bolcna klizi savrseno kroz nju. :)  da se napravit sve samo ako imas kvalitetan materijal.

Danijel4x4:
Tokara imam vrhunskog, kaj mi je covek sve napravil za auto je prestrasno...al to mi ocito nis ne znaci ak nemam pravi materijal  :'(

Zahvaljujem se na odgovorima  :hello:

Shokre.:

--- Citat: Tomi_ZG - 12 Rujan, 2016, 13:18:43 ---Zato sam i napisao u uvodu da teško,mene ispadne točno 0kn sve skupa,al veći problem je materijal,jer svakaj se prodaje pod broncu,al ja za sebe imam,složena su već 2-3 variomata i vrhunski je ispalo

--- Kraj citata ---

ako nekome treba grafitne bronce imam covjeka u sesvetama,odnosno tokara koji je meni slagao piksu u getribi prije dok mi se rasuo lezaj na trci .. mogu se raspitati da li jos radi s tim.

Dax:
Ajde raspitaj se,ja bi sebi napravio barem jednu ili dvije pikse da imam,luft mi je minimalan ali nek se ima
U sesvetama sam inace pa mi je to blizu,ako imas i neki kontakt broj jos bolje ;)

Dax:

--- Citat: Danijel4x4 - 12 Rujan, 2016, 12:46:18 ---Also...svako malo ju moram skidat i polirat jer se, izgleda, poceo trosit prsten u multivaru....ima li spasa (vadjenje i upresavanje nove pikse) ili novi multivar?

--- Kraj citata ---
A ti si kupi duzi prijenos da se mozes voziti ko covjek 8)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju