Tehnički kutak > Tuning skutera
Bolcna variomata
Shokre.:
--- Citat: Dax - 14 Rujan, 2016, 07:50:16 ---
--- Citat: Danijel4x4 - 12 Rujan, 2016, 12:46:18 ---Also...svako malo ju moram skidat i polirat jer se, izgleda, poceo trosit prsten u multivaru....ima li spasa (vadjenje i upresavanje nove pikse) ili novi multivar?
--- Kraj citata ---
A ti si kupi duzi prijenos da se mozes voziti ko covjek 8)
--- Kraj citata ---
Za sada nista jer je covjek na bolovanju a inace dela u Hž- u pa moze doc do takvih stvari
Dax:
Ok,hvala,ako stupis u kontakt,javi
Tomi_ZG:
--- Citat: Shokre. - 13 Rujan, 2016, 19:15:52 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Rujan, 2016, 13:18:43 ---Zato sam i napisao u uvodu da teško,mene ispadne točno 0kn sve skupa,al veći problem je materijal,jer svakaj se prodaje pod broncu,al ja za sebe imam,složena su već 2-3 variomata i vrhunski je ispalo
--- Kraj citata ---
ako nekome treba grafitne bronce imam covjeka u sesvetama,odnosno tokara koji je meni slagao piksu u getribi prije dok mi se rasuo lezaj na trci .. mogu se raspitati da li jos radi s tim.
--- Kraj citata ---
E sad ima bronce i bronce,dosjed getribe je skroz druga stvar jer se sve kupa u ulju i pregrijavanje i trošenje je svedeno na minimum,sam pia primar je serijski zabijen drito u aluminij odnosno u rupu u bloku,evo kod mene je to ko prvog dana,a skuter ima preko 50kkm
A variomat i piksiranje je malo zajebanije,ak je škart piksa ili zacvika od pregrijavanja pa sjebe i bolcnu usput ili izleti iz variomata van pa imaš dernek,isprobano,sve mora bit na knap i tak savršeno radit,jer džabe ti posao ak napraviš na toleranciju od dve desete pa se sve klima,ova moja se napravi na toleranciju od tri stote naspram bolcne i to je savršeno da bolje nemre bit
Dax:
Tomi kakav onda mora biti materijal tocno,mislim omjer grafita i bronce da nebi cvikalo a dobro se podmazivalo,ima li kakva oznaka za taj materijal od kojeg se rade inace pikse za mutivar u scooter industriji?
Danijel4x4:
Ajde Fario...iliti DAX, preuzmi brigu oko ovoga pa mi javi kad nekaj rijesite
p.s. smijes se javit za pivu i kad ti ne iskoci sajla gasa...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju