Želio bih skrenuti pažnju ako ikada razmislite kupiti išta u tom lopovskom ducanu da nakon ovog posta odete u neki drugi i skratite si muke.
Kupio sam zvucnike kod njih i preuzeo ih u poslovnici , dodem doma vidim kutija otvorena, sve raspakirano bez logitechove ambalaže , slag na kraju subwoofer na kutu ima udubinu od centimetra kao da im je iz kamiona pao.
Zovem ih iste sekunde i sef mi se javi i prvo sto mi kaze to ste morali vi prouzrocit, on nema pojma o tome da je netko vec reklamirao te zvucnike "mos mislit"
Dolazim osobno tamo gdje ih pristanu u servis poslat i tada od servisa dobijam nove , ovog puta cak i stvarno NEKORIŠTENE "nebi covjek povjerovao"
Dolazim s novima doma kad ono šume , reko uredu ako malo šume dok su upaljeni nisu profesionalni , kad ih zgasim pocnu toliko zujat da sam prije spavanja zgasio iz uticnice jer je nesnosno.
Osobno sam ih odnio servisu jer sam uvidjeo da u Protisu rade samo lopovi , u servisu su na moj nagovor odma pregledani da nema slucajno kakvih mehanickih ostecenja.
Testirali su ih "kao" i rekli mi kvaliteta istog modela zna varirati i nama je normalno da zgašeni toliko zuje, forumas sa drugog foruma ima iste koji ne zuje nis zgaseni...
Dolazim sa zapakiranim kako su ih poslali iz servisa direktno u Protis i kazem otvorite ih odma predamnom i pregledavajte koliko hocete, da se nebi dogodilo da mi kazete da su osteceni.
Dva djelatnika predamnom 10 minuta GOLIM RUKAMA pregledavaju svaki milimetar zvucnika i kablove i volume rocker i zaključuju da su mehanički savrsenog stanja.
naglasio sam da me zanima povrat novaca sto zakonski imam pravo ukoliko su vise puta reklamirani i nisam zadovoljan proizvodom.
Kroz dva sata dobijam slike na mail mojih zvucnika OVOG PUTA OŠTEČENIH NA SAMOM LICU NAPRED WOOFERA , i to doktor sa rukavicama drzi zvucnik kojeg je namjerno oštetio u mom odsutsvu kako nebi morali dati povrat sredstava.
U obrazlozenju jos pise "NAŠLI SMO MASAN TRAG PRSTA NA WOOFERU I KABLOVI SU ZAMOTANI"!! a dvojica krelaca njihovih pregledavali golim rukama i trpali kablove u kutiju.
Popušili su prijavu ministarstva i neovisno vještačenje , a vidjet cemo koliko dugo ce se koristiti ovim pederskim forama.
Pogledajte na netu koliko ljudi komentira neugodna iskustva sa tim lopovima, šalju maticne u vrecici iz pekare u bulk pakiranju a kasnije dok te nema svijaju pinove na maticnoj i ljudima ih vracaju nazad.
Zakljucak: IZBJEGAVAJTE LOPOVE U ŠIROKOM LUKU