Tehnički kutak > Garaža
Derbi Rambla 300i
steeef:
--- Citat: balki - 20 Listopad, 2016, 22:57:28 ---Ako ste sve drugo probali onda
Skinut poklopac, oprat poklopac, serafe, gumeni dihtung, gumene podloske i obrisat rub glave jer ako se negdje natalozilo prljavstine ulje slini preko te prljavstine između gume i metala.
--- Kraj citata ---
prvo to :icon_thumright:
a onda nivo ulja,kaj je motor hladan da bude milimetar dva ispod max oznake na mjerici..
Salencer:
Nakon što sam vrlo malo dotegnuo šerafe poklopca ventila s tim kao da je taj šeraf na kojem je slinilo ulje bio najslabije zategnut, ostavio sam skuter da radi 20min i za sad više ne slini. Pratit ću dalje pa ćemo vidjet..
:icon_thumright:
Salencer:
Nakon prve vožnje sa emulatorom nisam primjetio razliku na ubrzanju i konačnoj brzini , jedino kao da je malo bolji odaziv na gas i malo je drukčiji zvuk.. razliku potrošnje nisam stigao izmjeriti naknadno ću napisati..
... Nakon vožnje na poklopcu ventila na istom mjestu kod šerafa opet je bilo ulja tako da sam ga skinuo.. vidjela se nataložena prljavština na gumici i rubu glave i poklopca, počistio sam sve to, gumicu, šerafe s gumicama,glavu, poklopac... vratio nazad i sad dalje pratim..
..Pratim i nivo ulja..
Hvala Balki i Štef na veoma korisnim informacijama... imate rundu od mene :icon_thumright:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
SF2 Freak:
Talijan ko talijan... navikni se :icon_thumright:
Corector:
Treba to rijesit s diht masom, kod talijana je to must have :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju