Tehnički kutak > Garaža
Derbi Rambla 300i
balki:
Prihvacamo cugu jedino ako nebude kobne kapljice ulja nakon 30 dana voznje :headbang:
SF2 Freak:
Kobna kapljica je tek ako je bude na spoju cilindra i bloka
Salencer:
Pozdrav svima nakog hladne zime!
Imam nekoliko pitanja pa ako je tko voljan i ako zna neka pomogne.. :)
Znači nakon ugrađenog lamda emulatora od malossija za auspuh, da bi upalio skuter moram dodat malo gasa ako ne dodam, jedva upali ili upali pa se ugasi odma sve dok mu ne dodas malo gasa i onda proradi ali kao da mu je preniski ler gas.
Druga stvar koja mi se događa nekon ugradnje navedenog je da mi se pali lampica od pritiska ulja - počne žmirkat , pa se ugasi pa opet počne , nema pravila. ispočetka je to bilo i vožnji sad samo na ler gasu dok stoji.- jel moguće da je povezano sa niskim ler gasom..
Prčko sam po onom imbus šerafu za ler gas prije nego što sam pročitao da se to u nikom slučaju ne dira.. - šta sam zeznuo s tim? kak to podesit nazad?
pa ako netko zna nešto o tome.
LP
balki:
Šerafić nisi smio dirati jer je tijelo usisa "kalibrirano" sa postavljenim podešenjem. Probat vratit kak je bilo pa otiđi onda u MotoMondo i nek ti očitaju greške, naprave update softvera ako ima i naprave TPS reset.
Lampica se može paluckati ako je prenizak ler gas.
Ovo za emulator ti nemogu pomoći jer nemam iskustva s time- ali načelno- odspoji ga pa ćeš vidjeti razliku.
Osobno smatram da sa auspuhom samo dobiješ iritantni zvuk i da sa njime ništa od performansi nije izmjenjeno- ako sumnjaš probaj na štopericu;-)
Salencer:
Znači bez emulatora skuter normalno pali, normalno radi na ler gasu i ne pali se lampica od pritiska ulja.
Kad spojim emulator, skuter nece upalit bez dodavanja gasa i na ler gasu se pali lampica pritiska ulja i blinka pa prestane sama od sebe i opet se upali, nema pravila.
Kako se podešava ler gas na takvim mašinama, preko softvera ili? Ako treba u takvim slučajevima ugradnje emulatora ili bilo čega drugog?
Dal mogu doć na servis sa ugrađenim auspuhom i emulatorom pa da mi tako poštelaju skuter i dal ima tu na forumu majstor iz moto monda koji bi to odradio?
Hvala na odgovoru ,
LP
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju