Veliki pozdrav za članove i uredništvo foruma!
Moje ime je Aleksandar, 1979godište, iz Beograda, republika Srbija. Po zanimanju sam poštar a po struci pravnik. Otac mi je višestruki šampion u automobilizmu pa sam nasledio nekoliko hobija vezano za motore na unutrašnje sagorevanje. Stalni sam član tehničke komisije auto-moto saveza sa medjunarodnom A lincencom. Imam iza sebe i nekoliko takmičenja u karting, auto i moto disciplinama ali bez nekih zapaženih rezultata. Sada aktivno učestvujem u organizaciji takmičenja. Takodje, u slobodno vreme sam moderator na forumu Svet-skutera. Volim dvotočkaše, posebno 2t zujalice, ali mi je prvenstveni užitak tuniranje agregata, bilo da su u pitanju 2t/4t, benzinski ili dizel. Sa kolegom forumašem držim radionicu/servis za skutere u Zemunu, vec 3 godine. Volim i vozim Piaggio modele, trenutno mi za svakodnevni poštarski posao služi Zip '02 a imam nekoliko započetih projekata (pia free high-end70, vespa et4 leader 200, zip sp base70 itd) kao i neke buduce 4t koje ću vam vremenom predstaviti.
Vaś forum me je privukao prvenstveno zbog razmene iskustava i informacija, a pratim i PH. Želim i da pohvalim članove Steeef i Mmario73 koji su me uputili u čari tuninga vezano za skuter scenu.
Nick nema nikakve veze sa profesijom, tako me zovu bliski ljudi zbog mog karaktera i loše osobine da svima stalno drzim govor kako se šta šrafi... ukoliko nick dovodi nekoga u zabunu, lako ću ga izmeniti.
Nadam se ugodnom druženju!