I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pomoć??? pazi da Ti R.E. ne zatrpa server!
evo..sortirano za sad po imenima: NSU, Piaggio ..dalje jos ne stizem.. moze i pomoc naravno
Citat: eladio - 04 Siječanj, 2007, 02:00:30evo..sortirano za sad po imenima: NSU, Piaggio ..dalje jos ne stizem.. moze i pomoc naravno Nisam znao da i ti istražuješ stare skutere, a nešto mi poznati tekstovi ...
Citat: r.e.! - 04 Siječanj, 2007, 11:34:27Citat: eladio - 04 Siječanj, 2007, 02:00:30evo..sortirano za sad po imenima: NSU, Piaggio ..dalje jos ne stizem.. moze i pomoc naravno Nisam znao da i ti istražuješ stare skutere, a nešto mi poznati tekstovi ... ja ih uopce ne istrazujem , a u zadnje vrijeme nemam vremena ni za sebe, dogovorili smo se da to stavimo na portal
budemo napravili mjesto i za to.. tu smo da se dogovorimo..
Moram van pa se čujemo poslije...Napravit ću ja nešto i objaviti pa ćeš mi reći što misliš...Svakako se i ja mislim posvetiti maximalno retro skuterima na portalu pa ću to sve pokušati staviti i u formu nekog članka ...malo priče o nekoj marki i onda se zaredaju modeli i to tako da se može i nadopunjavati...
Okvirna shema otprilike, otvoriš retro skutere i prikažu ti se marke, otvoriš marku pa ti se prikaže tekst o povijesti, nastanku i sl. i onda se ispod redaju modeli te marke.