Općenito > Generalno o skuterima
Peugeot Kisbee 50
Loading:
--- Citat: RunnerSukosan - 24 Kolovoz, 2016, 00:25:15 ---U "sportskom" izgledu i prednjem disku.
--- Kraj citata ---
sjajno :toothy12:
primjetio sam da je disk drugaciji, sad jedno pitanje, sto teze pali ujutro, svjecica?
stipe:
--- Citat: RunnerSukosan - 16 Kolovoz, 2016, 11:29:45 ---Ma osjeti se malo nije to nis strasno. U biti samo kad stanem kraj njega pa te zadimi al kad se vozis logicno da nece, mislim i meni su to gluposti al nekom smeta.
--- Kraj citata ---
osjeti se i to dosta...
npr ja ne osjetim, pretpostavljam da sam se navikao, ali kad dodjem doma, zena odmah primjeti...
i radim u uredu, ruzno je kad sjedim i dodje kolegica i kaze mi da smrdim na skuter... (ne ovaj, prijasnji)
Tomi_ZG:
--- Citat: stipe - 24 Kolovoz, 2016, 11:35:07 ---dodje kolegica i kaze mi da smrdim na skuter...
--- Kraj citata ---
Reci ti kolegici da joj pi*da smrdi na ribu pa vidi kaj će reć :icon_biggrin:
Miris cvaje je pravi muški miris :skuteras2:
Loading:
--- Citat: Tomi_ZG - 24 Kolovoz, 2016, 14:28:47 ---
--- Citat: stipe - 24 Kolovoz, 2016, 11:35:07 ---dodje kolegica i kaze mi da smrdim na skuter...
--- Kraj citata ---
Reci ti kolegici da joj pi*da smrdi na ribu pa vidi kaj će reć :icon_biggrin:
Miris cvaje je pravi muški miris :skuteras2:
--- Kraj citata ---
danas neki diplomata prodje na primaveri novoj ganc, 3000eura, a iza njega smrdi ko da pomfri prži x3
Loading:
ima bih nekih tehnickih pitanja, da li da postavim par komada ovde ili otvaram novu temu na podforum tehnicka pitanja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju