Pozdrav,radi se o sportcity 200 motoru sa walbro karburatorom,Promjenjene su i jedna i druga prirubnica,stavljen je novi cok, i isto tako opran je karb detaljno i ociscen. Prije par dana sam ustanovio da mi negdje propusta fals zrak prirubnica i narucim ja nove prirubnice itd. I u meduvremenu ja zakrpam ovu staru i montiram na karb, upalim skuter i nkada nije vozio kao tada. E onda mi stignu prirubnice i ja opet ocistim karb i sve namontiram ali tu se javlja problem na nacin da motor upali bez problema ali kada vozis i kada das gas do kraja skuter ko da na momente izgubi okretaje i gas odnosno gusi se. Nema nigdje fals zraka 1000%. Membrana je ko nova nema nikakava ostecenja, cok spojen direktno na 12 v i nakon minute dobije erekciju. Tako ako se ne varam je ispravan. Jedina stvar koju nisam pregledao je vakum pumpa ali citajuci forum cini se da ne sljaka bas najbolje jer curi gorivo kada skinem crijevo sa karba. Pa me zanima dali moze biti do nje ili imate neku drugu ideju jer ovo je stvarno misterij. I igla karburatora je u najvisem polozaju ako nesto znaci mada nije mijenjan polozaj prije kada je bilo sve ok i sada. Hvala