Tehnički kutak > Tuning skutera
svijecica - dugi i kratki navoj
r.e.!:
Ja uvijek imam novu rezervnu svjećicu, trenutno su dvije :toothy11: :icon_tongue:
Najčešće ode kada se najmanje nadaš, nekad i prije vremena.
Jednom mi se dogodilo da mi se nakon samo 3000 km pojela kompletna centralna elektroda. A trebala je trajati 10000 km.
MrJ, ne bi bilo dobro da ti ja na motoru kratki a staviš dugi navoj
Mr J:
--- Citat: r.e.! - 09 Siječanj, 2007, 08:50:32 ---Ja uvijek imam novu rezervnu svjećicu, trenutno su dvije :toothy11: :icon_tongue:
Najčešće ode kada se najmanje nadaš, nekad i prije vremena.
Jednom mi se dogodilo da mi se nakon samo 3000 km pojela kompletna centralna elektroda. A trebala je trajati 10000 km.
MrJ, ne bi bilo dobro da ti ja na motoru kratki a staviš dugi navoj
--- Kraj citata ---
To svakako! Trebas imati rezervnu onu koju je propisana za tvoj motor/kit... Inace nastaju velika ostecenja!
Genesis051:
Da li (u većini slučajeva) ne bi došlo i do sudara klipa u svjećicu, da je stavljena duga, a "stroju" pripada kratka ??? :icon_scratch: :dontknow:
Sugar:
--- Citat: Genesis051 - 09 Siječanj, 2007, 19:39:58 ---Da li (u većini slučajeva) ne bi došlo i do sudara klipa u svjećicu, da je stavljena duga, a "stroju" pripada kratka ??? :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
ak ti stavis svijecicu sa dugim navojem a treba kratki,naravno da ce se klip zabit u svijecicu...logicno
ivanm:
ako staviš kratku a trebaš dugu, smanjena je kompresija..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju