Tehnički kutak > Tuning skutera

svijecica - dugi i kratki navoj

(1/2) > >>

eladio:
..evo jedva dodjoh doma  :icon_biggrin:

nakon sto je svjecica kasljucala , a ja ju nisam mjenjao  :redface: , rikla veceras , naravno u nedjelju kasno navecer..

i splet okolnosti je dao da dodjem do neke svijecice..

problem je sto je kratkog navoja , a mc2 koji vozim ima dugi navoj jeli  :toothy3:

a nis, stavio svjecicu kratkoga navoja i upalio skut iz prve  :laughing7: ..i dopeljao me do doma  :dontknow:  :frajer:

mrcina:
to ti je kao na autu svječica sa večom temperaturnim otporom i svječica sa manjim temperaturnim otporom. a otpor ti je ono do koje temperature svječica može izdržati toplinu dok ju ne skuriš.kad je hladno trebati svječica manjeg otpora a kad je vruče večeg.tako je bilo prije za vrijeme fičeka a sad nemem pojma dali je još uvijek tako.

Mr J:
KRATKI NAVOJ HS
DUGI NAVOJ ES

eladio:
lako za oznake, ali kad je neradni dan i tvoja rikne, daj sta imas samo da kresne i odveze kuci  :toothy3:

Genesis051:
I to što kažeš !  :icon_thumright:
S vremenom sam shvatio da mi je na APN-u bilo dovoljno na početku sezone staviti novu svjećicu...Taj "sistem" mi je funkcionirao bar 5 zadnjih sezona... i do jeseni je bila upotrebljiva, prije toga sam imao sve: rezervnu (neku samo-nebo-zna-od-kad-je-bila) svjećicu, ključ (naravno) i  malo finog šmirgla...
Sad i ne znam kako mi izgleda... Sve su to bili servisi u okviru garancije, pa se nisam ni mješao u njihova posla...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju