Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
robyakarider:
http://www.lincos.hr/
ja imam razne gluposti od njih, za te pare je ok
Tomi_ZG:
Imam i ja nekaj od Lincosa,kinez al imaju solidnih stvari,račne su solidne,cijena je bagatela,udarni odvijač je isto super,a košta siću,šarafcigeri su tak-tak,uzeo sam cijeli set samo zbog par velikih koji rijetko trebaju al trebaju,cijeli set platio na akciji manje nego kaj košta jedan Wera ph3 šarafciger,kombinirke,špic i cvik kliješta su loša,traljava obrada,nova se dosta klimaju,nisam bio zadovoljan,zeger kliješta isto nisu bajna,pinovi su fušerski napravljeni pa pigaju zegere,nasadni imbus i torx se voli sfrkat pod jačom silom,gedore su više nego solidne
steeef:
sve zavisi kak se koristi alat i ak se radi s njim ono za kaj je namjenjen s malo mozga sve je solidno za rad po skuterima..
imam lidlovog powerfixa od sarafcigeri do svakakvih gluposti s koima sarafim svakodnevno svakakve krame i jos nisam ni jednog sarafcigera ftrgel ili ozul,a ovi koje najvise koristim su stari preko 5 godina.
zapecene sarafe bez problema otsarafim sa malim zracnim pistoljem i adekvatnim bitom..u biti vise manje sve sa njim i otsarafljivam jer sam 5x prije gotov.
ante046:
Hvala momci na pomoci tomi gledao sam nesto tipa ko sto si mi ti rekao proxxon gedore ne bih unior jer mi se nedaje 200 300€ za gedore al vidim da nekad proxxon bude u lidlu ili se varam i trebale bi mi kombinirke cvikcange i spic i za skidat zegere da imam sve u kompletu al jesi to uzimao preko neta ili si po trgovinama ja bih preko neta jer nemam vremena trazit po trgovinama?
Tomi_ZG:
Samo Lincos sam uzeo s neta jer je jeftin i nije mi blizu,ove skuplje stvari sam po dućanima,a i volim bacit oko i malo prepipat prije kupnje
Nađi na netu Dema team dućan,drže Proxxon i Wihu,taman za gedore i kliješta,pa pitaj kaj te zanima,uslužni su,nemaju webshop al šalju poštom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju