Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
ante046:
--- Citat: Tomi_ZG - 04 Kolovoz, 2016, 12:28:53 ---Samo Lincos sam uzeo s neta jer je jeftin i nije mi blizu,ove skuplje stvari sam po dućanima,a i volim bacit oko i malo prepipat prije kupnje
Nađi na netu Dema team dućan,drže Proxxon i Wihu,taman za gedore i kliješta,pa pitaj kaj te zanima,uslužni su,nemaju webshop al šalju poštom
--- Kraj citata ---
Pogledat cu pa da vidim al nasao sam maloprije ealati tako nesto imaju bgs i vigor alate jel imas iskustva sa ijednim
Tomi_ZG:
BGS i Vigor su generički kinezi,bolje uzmi Proxxon,nisu loši al ima bolje za te novce,imam set BGS kombiniranih ključeva al oni to ne proizvode nego samo prepakiravaju
ante046:
--- Citat: Tomi_ZG - 04 Kolovoz, 2016, 13:19:58 ---BGS i Vigor su generički kinezi,bolje uzmi Proxxon,nisu loši al ima bolje za te novce,imam set BGS kombiniranih ključeva al oni to ne proizvode nego samo prepakiravaju
--- Kraj citata ---
Ja se ponada da su dobri hah nista onda pokusat cu nac proxxon al tesko da cu ga nac na netu jel znas ima li sta u lidlu?
zvonkec92:
BGS set kljuceva je odlican, gedore su oke za po skuteru ( ja imam kruti T komad, 17 i 24 gedoru u skuteru stalno ) za to je super al za nekaj jebacki serafit bas i ne, 17 gedora mi se izlizala iznutra. Od ostalog alata imam sve kak i tomi jer smo sve skupa kupovali, imam i nekaj lincosa nije los, to je tak vise za zajebanciju neg za profi serafit. Od racni Unior, Lincos, USAG, GEDORE, i Usag-ova je definitivno najbolja od svih
ante046:
--- Citat: zvonkec92 - 04 Kolovoz, 2016, 13:27:29 ---BGS set kljuceva je odlican, gedore su oke za po skuteru ( ja imam kruti T komad, 17 i 24 gedoru u skuteru stalno ) za to je super al za nekaj jebacki serafit bas i ne, 17 gedora mi se izlizala iznutra. Od ostalog alata imam sve kak i tomi jer smo sve skupa kupovali, imam i nekaj lincosa nije los, to je tak vise za zajebanciju neg za profi serafit. Od racni Unior, Lincos, USAG, GEDORE, i Usag-ova je definitivno najbolja od svih
--- Kraj citata ---
Koliko vidim na netu bgs i vigor su dosta skupi al ima dosta toga u kompletu dobiju se po 3 racne mala srednja i velika i razno razni nastavci idealno za mene jer mi je to za skut nista posebno jer nisam profesionalac
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju