Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (163/292) > >>

3alfa3:

--- Citat: Corector - 12 Travanj, 2019, 18:54:41 ---PS ja sam na lomaci jer vidim da ima vise zainteresiranih motorista za tripcinu do Turske, sad kombiniram dal da idem s njima ili cu s purejetom... slatke brige, zajebano je kad bi htio, a ne mozes - vjecno.

--- Kraj citata ---

Odi motorom, pjurdjetom ponovi ak ti je napeto. Tip: cepici za usi (nisam nikad probao s njima  :toothy12: ), i zbog akrapa i zato jer bus vecinom s veselije strane trocifrene brzine (buka "vjetra" rastura sluh na vecim brzinama)  pa zasto sjebat zdravlje kad je  cilj uzivat.....

Corector:
Zivcira me dugotrajna buka zbog brzine, maltretiranje vjetra u prsa negdje iznad 90kmh, i jurcanje.

Na kratko mi to sve godi, i mrzim osjecaj kad se naviknem na trocifrene brojke, pa imam osjecaj kao da stojim i hocu jos pa postajem proklet i nezasitan.
I mrzim autoput, sa pedeseticom me sora adrenalin, a na ovom brutalan kontrast.
Mozda zato sto mi se ne zuri, jos :toothy12:
Nije iskljuceno da tripnem biciklom do mora, nabrijavam se vec neko vrijeme od ove zime, makar su prve indicije pale ljetos :D

70tka purejet sa mnom ide skoro kao netko manji na nabrijanoj pedesetici, tako da to nije ni onaj pravi base dozivljaj.

3alfa3:
Ma kakav autoput bilo gdje.... Samo ZG-KA i obratno ako vec ne preko Pisarovine  :icon_thumright:  ;D
Da je kilometraza ista, a ne veca preko Pisarovine, jebes mi sve ak nebi imao isto/slicno prolazno vrijeme (sve se nadoknadi od Pisarovine do KA). Na autoputu vozim 160 pa smanjim na 130, pa opet 160, al opet ubrzo nazad na 130 jer je samo zamor zbog vjetra, a gust nikakav kad je samo ravno. Polozaj na zecu mi je takav da me na 130 taman drzi vjetar u prsa pa sam "beztezinski".

Corector:
Trebalo bi neku tripcinu odraditi ovih dana...

srunner221:
Grotty i ja za vikend picimo do krka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju