Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (162/292) > >>

shogun:
Daj reci sta je sve potrebno za konverziju sa carba na pjurdjet

Corector:

--- Citat: shogun - 12 Travanj, 2019, 19:24:48 ---Daj reci sta je sve potrebno za konverziju sa carba na pjurdjet

--- Kraj citata ---

Kupi komplet purejet masinu za par stotina kuna koju nitko nece, ovu rijesis za soma i pol i vec si u startu bogat covjek.

dacerovs:

--- Citat: Corector - 12 Travanj, 2019, 18:54:41 ---Svidja mi se kako je to Slavko prezentirao, mogu misliti kako mu je bilo kad je dozivio kvar jbt, al sreca u nesreci sto mu se to desilo u gradu... preporucio bih mu purejeta, taj nikad nije stao na tripcinama :happy3: majke mi al imam vise povjerenja u to skuterce nego u motorce, sad imam fobiju, pored one da motor isprska noge bokte.

Sad si mi dao dodatan Gain za tripovanje :D

PS ja sam na lomaci jer vidim da ima vise zainteresiranih motorista za tripcinu do Turske, sad kombiniram dal da idem s njima ili cu s purejetom... slatke brige, zajebano je kad bi htio, a ne mozes - vjecno.

--- Kraj citata ---
Motorce je vrlo vjerojatno punooo udobnije od Rajnera, to mu je velik plus. Nadalje nema pada okretaja,nema ubijenog prijenosa, gume se nece potrosit, brzina je veca pa je samim time vrijeme tripa manje al zanimljivije, ne smeta ti nitko na cesti dok sa Rajnerom moras radit procjene u preticanju slepera i slicnih.
Ipak, Rajner ce potrosit manje goriva, ima vise mjesta za prtljagu, brzine su takve da ti sav okolis ne promakne hahaha i ostaje divljenje zitelja juznih zemalja kad netko dode iz Hrvatske u taj kraj i misli si gle ovog mraleta hrabrog kako putuje na ovom dvotockasu.

Haha eto to je moj pogled na trip sa dva razlicita svijeta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
To sto je tvoj runner bio drlog po pitanju ovjesa, ne znaci da moze biti iznenadjujuce udoban :P
Sve ovisi o afinitetima, ali da je suludo, i nije kako se cini na prvu, doduse Rusija je golema zemlja...

SF2 Freak:
.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju