Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (47/292) > >>

Toni46:

--- Citat: Tomi_ZG - 28 Srpanj, 2017, 22:31:48 ---Toni prije tripa moraš ispoštovat belo&miloš s nama  ;D

--- Kraj citata ---
To se podrazumijeva, jel cete dolazit u VT na happening? :icon_biggrin:

Corector:
j#bote sta je ovo. Cijeli svijet krenuo na more,cesta smrdi od ispusnih plinova, voznja u koloni PREPUNOJ RETARDIRANIH IDOTA I ZAMORČETA OD LJUDI. Do Karlovca je jedan  uspio izletiti na ravnoj cesti i preletio je jarak te uletio u dvoriste kroz ogradu.

Nedugo zatim, na dugoj ravnici, preticem auto i taj auto se naglo "skloni" u desno. Medjutim unutra je zensko ZAMORČE koje je izgubilo kontrolu nad volanom i zahvaca desnu bankinu te se naglo pod 90° u lijevo vraca na cestu i skoro me bocno pogadja dok sam ja bio na lijevoj strani lijeve preticajne trake. Ma mrs pi*da ti materina, neces mene u isti kos za zamorcetima, trebali smo preko Pisarovine i samo opusteno... Ali sad cemo smisliti neku novu rutu...

U Karlovcu se definitivno odlucujemo za promjenu pravca kretanja jer je previse zamorceta na cesti. Udaramo Josefinom prema Senju i podno Vratnika picimo kroz Liku na Otocac-Gospic,Sv.Rok... dakle samo opusteno danas, a inace samo extremno inace si pokojni ako se opustis.

rs50e9:
kud bas danas corektore? dns je udarno
inace vec zadnje 3 godine kad je udarno........brezovica skakavac i cerovski, izbaci te na vukmanic cerovski taman pred kamere.....zaobidjes lucko, jasku, karlovac....sve ono di se cep stvara

oprezno na cesti i sretan put

Tomi_ZG:
A kaj ćeš biser  ;D
Rekao sam mu jučer da idu u nedjelju al neće slušat

--- Citat: Corector - 29 Srpanj, 2017, 10:01:55 ---j#bote sta je ovo. Cijeli svijet krenuo na more,cesta smrdi od ispusnih plinova

--- Kraj citata ---
Pazi da vam se skuter ne zatuši od dima,al kad prođete dim budete otkidali prometne znakove po putu od snage,nadam se da ste uzeli štelajuće elemente za karbos(ti 6 različitih ecu-a da možeš preštekavat) jer putem ima mnogo šume pa treba ispoštovat smesu

RunnerSukosan:
Aaa bleko sto rec da ti nisi opet dosa ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju