Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
Toni46:
Da mi je dosao yasuni isao bi s vama 100%, ovako se vidimo kad bude scooterhappening u VT :icon_biggrin:
Corector:
--- Citat: Toni46 - 28 Srpanj, 2017, 15:20:48 ---Da mi je dosao yasuni isao bi s vama 100%, ovako se vidimo kad bude scooterhappening u VT :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Imas u nedjelju ujutro jos jednog tripera koji krece iz Zg-a (nosi 360kg alata, pa da namjerno hocu serafiti putem umjesto voziti, manje bi ponesao :laughing7: ). Nemas pojma sto propustas, a do godine kome zivo kome mrtvo zamorče od skuterčeta :headbang:
rs50e9:
bil sam s familijom dok sam vas spottao.......drugi put zovem na pivu
Toni46:
--- Citat: Corector - 28 Srpanj, 2017, 17:13:11 ---
--- Citat: Toni46 - 28 Srpanj, 2017, 15:20:48 ---Da mi je dosao yasuni isao bi s vama 100%, ovako se vidimo kad bude scooterhappening u VT :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Imas u nedjelju ujutro jos jednog tripera koji krece iz Zg-a (nosi 360kg alata, pa da namjerno hocu serafiti putem umjesto voziti, manje bi ponesao :laughing7: ). Nemas pojma sto propustas, a do godine kome zivo kome mrtvo zamorče od skuterčeta :headbang:
--- Kraj citata ---
Rekao sam ti sve, ja vjerujem da ce bit jos prilika i da cemo zajedno tripovat. :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Toni prije tripa moraš ispoštovat belo&miloš s nama ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju