Tehnički kutak > Garaža
piaggio zip 50
Ferly:
Al nije u zipa sp, mono vilica? ???
Bore Ši:
i jesi li sredio paljenje
lixtronic:
Imao sam nekog posla oko auta, pa oko auta od prijatelja, pa farbanje nekih felgi i ovo ono, i zip je pao u zaborav, paljenje drugo sam kupio ali nisam smontirao, ali plan je da ovaj vikend to rijesim, moram mami na runneru 50 i tati na skr 125 slozit serivs ovaj vikend, nadam se da ce dijelovi doc, i onda sam planirao i sebi paljenje rijesit
Imam pitanje cisto ovako, iz nekog interesa me zanima, imam doma masinu od starog skr125 (skiper) zracno hlađenje i 2t imam i paljenje od njega i felgu zadnju i tralala, kolika je to igra za stavit na ovo moje klokotalce ako mi pedesetka pojede zivce do kraja, i dali se moze upasat paljenje od 50 ccm da se ne igram po inst. Ili mora ic od 125
Bore Ši:
oce bit kakav tuning
Corector:
Onaj kineski karb koji si kupio, to je veliko smece, trebao bi ti vuci fals zrak na poklopcu klipica i tamo gdje je sajla gasa. Kad stavis dellort a onda motor ljepse radi, slusa te kad ga stelas, i u konacnici skuter ima vise snage s dellortom.
Swap ti nije neki problem, a struja mora biti od 125ccm. Nije ti neki problem spojiti struju, jer ti imas nezavisno paljenje od punjenja. Dakle, namotaji se ustekaju u cdi, a cdi u bobinu i skuter ti pali. Preostaje ti da spojis zicu od gasenja motora.
I ostaju ti jos one 2 zute zice iz paljenja koje spajas u skipperov regler. A iz tog reglera moras spojiti plus i minus.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju