Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage 6 setup
RunnerSukosan:
Maa niko nije lud slagat ovako nesto za cestu ako mu je vec do slaganja nek uzme neki base ili eventualno masinu od spa ili sra 150.
Tomi_ZG:
Ja sam probao po gradu vozit jaki midrace,to je toliko živčano,prgavo,glasno da popizdiš nakon pol sata,a takav setup je igračka za ovo gore
I 2000 eura ti nije dosta za to,dok ubaciš komplet struju,overrange prijenos s getribom i još hrpu stvari bez kojih se to ne slaže dođeš do cifre koju sam naveo
--- Citat: RunnerSukosan - 17 Srpanj, 2016, 19:06:36 ---ako mu je vec do slaganja nek uzme eventualno masinu od spa ili sra 150.
--- Kraj citata ---
Vidim da dotičnom piše u profilu 15 godina,misliš da zna,ima iskustva i novaca složit big bore blok i upakirat ga na svog 50ccm runnera,a otvara ovakve teme?
Gilera_50:
Ma skonto sam i ja sad da to nije za svakodnevicu ,al mi se svida taj zvuk brutalnosti koji se cuje na 3-4 kilometra ono kad naides da se svi okrecu za tobom,ipak 70ccm jer je ovo prejako za grada ,koji bi kit odlican bio za ove moje kriterije ? I sta mogu slozit do 600 €
RunnerSukosan:
Zato sam i rekao preko 2000€ jer se slazem da je to sigurno 20k aa mislim da je skuzio da nis ne bude od toga.
Nezz nisam mu gledao profil haha al po tome nece ni slozit base sam kako spada
Iskreno me iznenadilo kad sam vidio sto decko pita
RunnerSukosan:
Pa rekao sam ti da se mene pita stavio bi base tipa dr evo ili top trophy.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju