Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage 6 setup

(1/3) > >>

Gilera_50:
Zna li netko cijenu ovog setupa,omjer ulozenog dobivenog,kvaliteta,dugotrajnost,koliko se hp dobije,zanima me bas sveukupna cijene pa eto misljenja dajte,jer mi ovaj setup izgleda strasan. Evo link sa yt.  Bez prednje vilice i zadnjeg amortizera 

Tomi_ZG:
Dugotrajnost,uloženo dobiveno - reci da se šališ?

Taj 95ccm setup samo koliko u mašinu treba ulupat je 20+ hiljada kuna

RunnerSukosan:
Ispadne te sa svime preko 2000€ ako ces bas ko on masinu slagat ako ne i vise neki dan sam iz zajebancije na SA gledao ii preko 2000 je bilo
Neee isplati se ako ti nije za trke ili nes slicno jer trosi da te glava zaboli i nije za svaki dan eventualno za vikend  iii jos moras slagat innen rotor sto je komplicirano ako se nikad nisi susretao s tim.
Ii dobijes preko 20 ks al ne isplati se jednostavno.
Ako hoces nes dugotrajno uzmi dr evo ,top trophy i slicno i deri.
Samo je pitanje za koju bi primjenu skuter bio?
Eee i sa innen rorom nemas svjetla ji nista

RunnerSukosan:

--- Citat: RunnerSukosan - 17 Srpanj, 2016, 18:48:00 ---Ispadne te sa svime preko 2000€ ako ces bas ko on masinu slagat ako ne i vise neki dan sam iz zajebancije na SA gledao ii preko 2000 je bilo
Neee isplati se ako ti nije za trke ili nes slicno jer trosi da te glava zaboli i nije za svaki dan eventualno za vikend  iii jos moras slagat innen rotor sto je komplicirano ako se nikad nisi susretao s tim.
Ii dobijes preko 20 ks al ne isplati se jednostavno.
Ako hoces nes dugotrajno uzmi dr evo ,top trophy i slicno i deri.
Samo je pitanje za koju bi primjenu skuter bio?
Eee i sa innen rotorom nemas svjetla ji nista

--- Kraj citata ---

Tomi_ZG:
Puno slabiji setup je neupotrebljiv na cesti,a kamoli ovo,ovo je setup za drag,da nekim slučajem netko ima para na bacanje i vozi se po cesti s tim iz zajebancije ne bi dugo,runnerovih 7 litara tank bi ispraznio doslovno za 30km,al to je najmanji problem u cijeloj priči

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju