Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Patr1k747
RunnerSukosan:
--- Citat: Patr1k747 - 14 Srpanj, 2016, 20:55:29 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 14 Srpanj, 2016, 20:28:45 ---Sto ti nije bijeli centralni pre mekan s hi speedom?
--- Kraj citata ---
a ne znam , ne kuzim se bas u to tak da ne znam kad je pretvrdi ili premekan . A bio je prije crveni , pa sam stavio bijeli i skuter ide puno bolje .
--- Kraj citata ---
Ako imas pad okretaja pre mekan je
Patr1k747:
--- Citat: RunnerSukosan - 14 Srpanj, 2016, 21:16:57 ---
--- Citat: Patr1k747 - 14 Srpanj, 2016, 20:55:29 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 14 Srpanj, 2016, 20:28:45 ---Sto ti nije bijeli centralni pre mekan s hi speedom?
--- Kraj citata ---
a ne znam , ne kuzim se bas u to tak da ne znam kad je pretvrdi ili premekan . A bio je prije crveni , pa sam stavio bijeli i skuter ide puno bolje .
--- Kraj citata ---
Ako imas pad okretaja pre mekan je
--- Kraj citata ---
Nema pad okretaja prema nekom osjecaju , ali trebal bi brojac okretaja da bi tocno znao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Patr1k747:
Evo mali update . Posto se nije prodao do jeseni , skinute su plastike i ide na bojanje . Evo danas kupljena boja i sve potrebno :headbang: :headbang:
kada bude sve gotovo stavljam sliku , i da nece biti narancasti :icon_tongue: :icon_tongue:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Patr1k747:
Boja je harley davidson pearl white , na slikama se ne vidi tako linepo odsjaj i sve kao uzivo . Jos jedino u planu promjeniti poklopce zmigavca.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
RunnerSukosan:
Boja mi izgleda odlicno :icon_thumright: samo mi se taj far nikad nije svidao ,rade zatamnjeni ili oem al o ukusima se ne raspravlja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju