Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by Patr1k747

(1/4) > >>

Patr1k747:
Evo da predstavim i svojeg roxa kojega sam kupio prije nekoliko mjeseci i već okrenuo oko 1000-2000 km i nemam prigovora .

Aerox 2006 .

S skuterom sam vise nego zadovoljan , pogotovo kada sam presao s CPIa na aeroxa  :headbang:
Meni jedino nije boja po guštu , zato ga planiram obojati u svijetliju nijansu narančaste  :icon_thumright:
Sada je pearl narancasta sa srebernim efektom .

Na skuteru je : Leo Vince ZX Chrome , Pollini Hi-Speed , Stage6 zvono , centralni bijeli malossi , plavi u kvacilu i 4.5g rolice .
U planu je staviti stage6 streetrace 70 kada bude vrijeme zato  :icon_thumright:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

MarinM:
Ma di ces u narancastu katastrofa, a i vec postoji jedan pa njegove kopije ne valjaju  :frajer:

RunnerSukosan:
Sto ti nije bijeli centralni pre mekan s hi speedom?

Patr1k747:

--- Citat: MarinM - 14 Srpanj, 2016, 20:17:58 ---Ma di ces u narancastu katastrofa, a i vec postoji jedan pa njegove kopije ne valjaju  :frajer:

--- Kraj citata ---

Ma sve narancasto je najljepse :D Ja bi boju recimo kako je bio tvoj rs .....Ma moj ce biti lijepsi od originala  :headbang:

Patr1k747:

--- Citat: RunnerSukosan - 14 Srpanj, 2016, 20:28:45 ---Sto ti nije bijeli centralni pre mekan s hi speedom?

--- Kraj citata ---

a ne znam , ne kuzim se bas u to tak da ne znam kad je pretvrdi ili premekan . A bio je prije crveni , pa sam stavio bijeli i skuter ide puno bolje .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju