Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (17/110) > >>

Dax:

--- Citat: RunnerSukosan - 13 Listopad, 2016, 18:36:40 ---Ja bas neki dan skinio jer mi je skuter slabije ubrzavao i zavrtim ja njega on odvrti 3 kruga i osjeti se kako zapinje i zavrtim polinijev i vrti skroz normalno, pa sam malossijev ocistio u benzinu i vrtio je normalno i sad kako sam mijenjao lezaj isao sam usput provjerit i manje zapinje al opet nije to to. Sto mislis oce pomoc malo posmirglat ili moram i ja novu piksnu stavljat? U biti piksna je vise manje bez nekih tragova al bolcna ima tragova ko da je strugala.
A sad za zx ovisi jel dugi il kratki. Ovo sto si napisao vise vrijedi za dugu verziju jer kratka ima uzi powerband a veci peak. Npr vidio sam da je kratki dao 10hp i 9Nm na SR sto je bilo medu boljim vrijednostima.

--- Kraj citata ---
Probaj fino posmirglat i ispolirat da bude full glatka bronca
Neznam u kakvom je stanju tvoja bronca i pri koliko si je radio
Samo me smeta sto svaki put ima neke prasine na bronci i bolcni od rolica,to vjerovatno napravi sranje jer se nakupi i slabije se vrti i podmazuje,a upiksan je stvarno naknap kako treba
Na novom multiu mi se nije to desavalo!

Da ja sam imao dugi zx!

Corector:
Ma treba ga malo vise iskasapiti, i nosac i limenu usicu koja povezuje nosac  :confused5:

Popigati cu cijev nakon sto je zgrijem s brenerom

RunnerSukosan:

--- Citat: Corector - 14 Listopad, 2016, 20:25:37 ---Ma treba ga malo vise iskasapiti, i nosac i limenu usicu koja povezuje nosac  :confused5:

Popigati cu cijev nakon sto je zgrijem s brenerom

--- Kraj citata ---
Okaci koju sliku kad rijesis ,bas me zanima kako ce ispast :icon_biggrin:

RunnerSukosan:
Planira se slozit base ovu zimu, znaci setup bi bio: Dr. Evo 70,malossi usisne, polini hi-speed ili malossi multivar vidit cu koji bude bolji, rolice imam polini 6.3gr i serijske 6.4gr, polini iglicasti, dizne 60-82, karb ce ostat serijski,ostalo ostaje ko i prije (ljub centralna,crne oprugice,kratki zx sa zx-r topom) i to je sve ja mislim sve.
Ovako posto narucujem iz italije za promjenu, ne moram placat carinu ako se ne varam? Ispada 100.92€ i postarina 24€,a zanimljivo je da su artikli ako se narucuje unutar italije skuplji neg kad ja narucim u RH  ??? :icon_biggrin:

Tomi_ZG:
Dr evo 75 eura wtf? Pa to je džabe,dođe mi da ga za te pare sebi naručim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju