Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
suni:
Ja sam isto probao kajlu na istom setupu i nisam bio isto zadovoljan je kretao bjesnije ali je cudno radio kad se vozis normalno tak da sam je imao 200m i skinuo
CoK:
To te suhi nagovorio na kajlu sigurno jer peza s njom kida...nije to pezo, a nit se vrti na 15k :icon_tongue:
RunnerSukosan:
Danas bio na tehnickom, nista skidano samo uključena el. blokada tocno ispred kapije tehnickog. Naravno tehnicar je bio jako strucna osoba ali me ipak upitao jeli mi skuter 2t ili 4t :laughing7: Possao preko veze mraleeee :headbang:
kos7:
mene je to u cvh pitao majstor da jel skuter 2t posto malo dimi, a onda oni neke ateste i homologacije rade :laughing7: :laughing7: :laughing7:
BTW mraleeee sta jos nije runner na dnu kanala, pa sad je na dvoristu prava vozilica :toothy9:
RunnerSukosan:
--- Citat: kos7 - 19 Rujan, 2017, 16:01:46 ---mene je to u cvh pitao majstor da jel skuter 2t posto malo dimi, a onda oni neke ateste i homologacije rade :laughing7: :laughing7: :laughing7:
BTW mraleeee sta jos nije runner na dnu kanala, pa sad je na dvoristu prava vozilica :toothy9:
--- Kraj citata ---
Kum3 sta to pricas, kakav kanal ,kakvo dvoriste? Runner je okrenio 20000 pod.mojom komandom. Nemoj da si skaces u stomak sa hiljadu metara :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju