Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
RunnerSukosan:
A dobro dell 17.5 karb nije nes osjetljiv na saraf smjese.. Jedino sto sam ja skuzio je da motor bude malo manje zivlji na gasu ali ide isto. Dr evo oprasta dosta tkd sa 80 diznom i 75 motor u krajnjoj ide isto, samo sto sam se vise spustao postajao je prgaviji. Sa pre malom diznom se nebi igrao. Nezz jesi li preradivao filter kutiju?
Marin.1:
--- Citat: dacerovs - 24 Svibanj, 2017, 21:45:52 ---
--- Citat: Marin.1 - 24 Svibanj, 2017, 21:06:56 ---Pozdrav,imamo isti kit na skuterima pa me zanima mozes li mi reci kako su ti odvijeni sarafi na karb ( ne znam kako da kazem to ,msm koliko krugova su odvijeni )
--- Kraj citata ---
Nista od tog, to moras sam.
Kao prvo, kakve su ti postavke karba?
Ne mozes samo tako odvrnut seraf smjese jer si vidio da je kod nekog drugog tako, mozda ti se javi na pola kruga, mozda na krug.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Samo sam htio cuti kako je u njega postavljeno to ,pa da malo usporedim
--- Citat: RunnerSukosan - 24 Svibanj, 2017, 21:52:35 ---A dobro dell 17.5 karb nije nes osjetljiv na saraf smjese.. Jedino sto sam ja skuzio je da motor bude malo manje zivlji na gasu ali ide isto. Dr evo oprasta dosta tkd sa 80 diznom i 75 motor u krajnjoj ide isto, samo sto sam se vise spustao postajao je prgaviji. Sa pre malom diznom se nebi igrao. Nezz jesi li preradivao filter kutiju?
--- Kraj citata ---
Airbox je ostao isti ,u njemu je Red Sponge
RunnerSukosan:
Jako je bitno airbox preradit, samo je zagusen sa tih 14mm koliko je serijski ulaz. Clan cava ti moze potvrdit koliko je dobio kad smo mu airbox "razdjevicili".
Prelistaj par strana iza i sve ti pise, najbolje otvori temu u garazi o tvom skuteu da ne spammamo tu.
Dax:
--- Citat: RunnerSukosan - 23 Svibanj, 2017, 20:15:08 ---Kao npr?
--- Kraj citata ---
Ja sam svoju replicu posteno vozio proslo ljeto i nikad nije presla 6 crtica
Mislim.....jer potreba ubacivat veci kiler,da nije do neceg drugog!?
RunnerSukosan:
Nema sta drugo, sistem cist, termostat isto ne brljavi i tako.. Sve je provjereno :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju