Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
Tomi_ZG:
Koji svi stavljaju 19 karb?
Ne ozbiljno na ovom setupu nije potreban,ko hoće nek ga stavi al čemu
robyakarider:
ma nema smisla na dr evu i R-u, to se ionako vrti ko dizelaš :icon_biggrin:
RunnerSukosan:
Danas sam krenio sa stelanjem yasunceta i moram priznat pomalo sam sokiran. Sa postavkama od zxa ocekivano je da ce bit pre siromasan, al ja sam se popeo do dizne 88 i dalje sam siromasan sto je cudno (znaci 10brojeva). Igla je na sredini,a saraf smjese na 2ipo kruga. Kad sam imao diznu 85 tražilo me smjesu na 3 kruga.
Full gas sa zx postavkama (samo saraf smjese podesen)
Full s diznom 85
Posto mislim da su opet neki gremlini krecem od svjecice pa ako se pokaze da je situacija stvarno ovako extremna smanjit cu rupu na boxu. Ipak ne zelim da mi motor trosi ko fap njuskar :D
Evo jos par slika yasunceta:
Dax:
Hmmm dajes odgovore na neke stvari koje su mene mucile!
Sad sam sebi dokazao da nemoze svaki spuh sa svakim kitom i svakom frgom!
Ja sam vodio bitke recimo sa mhr raplica 70ccm i zx dugi,ali fega 17.5,jos sam ga uspio nekako ustelat,ali nije to bilo to,onda mhr replica sa reversom i 19 frga,e tu se vec vidla razika i dalo se stelat malo bolje,onda mhr replica sa yasuni r i 19 frgom to je to,koliko sam probao stelat po zimi dobio sam dobar odaztiv na gas,skuter pali na cok i frga na oko 1.5 kruga
S tim da je druga frga koja se stela sa druge strana i sad je airbox gore
Dokaz da sve mora biti u granicama snage da bi klapalo!
Dizna je bila 80-85 na svim setapovima,s tim da sad ovaj najmanje trosi.
R je najbolji na oko 10500 okretaja i najaci,a mislim da je dr.evo-u tu negdje cisti kraj mozda i previse malko za njega,sudim po replici jer ona je na 11200 max
Ovaj setup koj vozis bi bio ideala na nekih 10200 vrtit po meni
Dizna 80-82max,frga 19 i igla na 2zub,w7 igla i 40klipic
Mislim da je 17.5 malko slab za ovaj setup i da ce se tesko ustelat,dobro sve se da ustelat,ali kako!
Yasunce je dosto jako!
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Dax:
Mene je 17.5 frga trazila vecu diznu nego 19
Probaj stavit uzu iglu agresivniju i klipic 30,rupu napravi 19.5mm na airboxu pa probaj ponovo!
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju