Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (44/110) > >>

RunnerSukosan:

--- Citat: Corector - 17 Siječanj, 2017, 11:28:51 ---A zato si ti slavio jucer  :toothy12: E pa nek ti je vecna slava s yasunčetom  :headbang:

--- Kraj citata ---
A ti jadan nisi u elementu bija aa :toothy12:

RunnerSukosan:
Danas se dogodili cudo znaci posto je zxr top prodan vracen je zxov i idem ja iz teretane kuci pa kako imam veliko dvoriste uvijek ga na zadnji dignem.. I vidim ja nesto on mene lakse neg inace digne, probam ja opet ono isto i tako 4 puta hahahaha :laughing7: Odma sam vidio da je tu nesto debelo bolje i idem ja na cestu da vidim sta mu je i uhvatio je 95kmh do jednog motela gdje je obicno uhvatio 85kmh te puni dalje. Znaci nist nije dirano i eto bolje ide, i onda kad sam dosao kuci sam jos malo dostelao smjesu i to je to. Okretaje sad drzi na 9500 mozda malo vise ,a prije je to bilo cca 9200, pri 80+ opet spusti na 9000 (bude mrvu vise ood 9000) i onda poslije 90 digne. Isao sam pri malo manje od 10000rpm 100 po satu (98.2gps) uz buru.
Naravno yasunce ce svejedno sjest :icon_biggrin:

Dax:
A piknuo si spuh....odlicno
I ja sam prije 3tj uzeo isto yasuni r,ali black carbon i ima svega 500km i jos je plavi na nekim mjestima,znaci tek poprimio boju

RunnerSukosan:
Piknuo sam ga da, cijena je bila sitnica pa reko zasto ne..

Ja svoj omotam u karbon foliju i eto karbon prigusovaca hahahaha
I ovaj je isto tako malo vozen

RunnerSukosan:
Danas sam uhvatio vremena i popratio videom moje promjene. Znaci 6.3 rolice ,a sve ostalo je isto. Uzmimo u obzir da gilera ima minimalno 100kg ,a ja imam jos 91.

Prvo sto me je iznenadilo je to da je sat pokazivao 102kmh kao i gps.

Sad mi do 60 treba 7.8sec ,a prije 8.3.

Evo jos jedan stari video mog yasunia z snimljenog prije 4 godine, zbog lose kamere se cudno cuje zato zamislite ovaj zvuk al puno puno tise.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju