Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (27/110) > >>

RunnerSukosan:
Na runneru se danas posteno radilo, znaci imao sam pad okretaja runner nije isao kako treba itd itd
Naravno problem je bio karb koji nije dobro ustelan, tu se zahvaljujem dariju koji je puno pomogao korisnim savjetima i zasluzuje mesnu platu u rafaela :D

Pun gas je bio relativno ok (falila je nijansa) al pola i manje nije nikako valjalo. Tu smo digli iglu za zub i dostelali saraf smjese i smjesa se poboljsala u svim spektrima, pun gas je sad idealan ,pola i 1/4 isto .

Pun gas:

Pola:

1/4:

Kako smo sad nastelali karb i okretaji su porasli za 300okr kroz ubrzanje te nema vise pada kod ubrzanja.
Svaka cast radi jos jednom :D
Sad kad dodu topliji dani dovodimo ga dodatno pod konac.

Prvo poboljsanje sam osjetio tako da sam opet po darijovoj sugestiji probusio rupu na poklopac airboxa da bude jednako ulazu u airbox sto iznosi 22mm. Lulica je ostala 18.9mm (recimo 19)
Da ne pisem evo slika:

I slika poklopca:

img hosting

Tomi_ZG:
Dobro si ti to nabudžio,sve je pod konac,samo pazi da ne štelaš na nasipu,ubiti kod tebe nema nasipa,nemoj štelat blizu obale jer kad se udaljiš od mora smjesa neće bit kak treba  :laughing7:

RunnerSukosan:
Stelajuc sam zavrsio u filip jakovu :laughing7: Magistrala rulz :headbang: Zivotni san moje gilere je upoznat tvog maratonca tomi hehe

Ako nije moderatorima problem da promijene naziv u 70  :)

Corector:
Jesi svijecicu slikao u Filip Jakovu ili kod sebe doma?

Tomi_ZG:
Ak je slikano u Filip Jakovu u Bibinju će mu cvikat,možda najbolje da poštela na novo u industrijskoj zoni u Gaženici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju