Danas iskoristio slobodan dan za zamjenu, iako sam mislo pricekat i radit jos neke stvari usput, nisam mogao gledat stvari na polici
Zadnji tocak skinuo za minut, jednostavno bez skidanja auspuha i ostalih kemijanja..jako jednostavno napravljeno. Disk isto zamjenjen bez problema kao i plocice. Problemi su poceli cim sam otvorio posudice za promjenit ulje. Znaci to unutra se ne moze nazvat uljem, neki teški mulj, talog, ma uzas. Izmjena u straznjoj kocnici je isla ok, al s prednjom je bilo frke, lijeva celjust nikako da se ozrači, duplo slabiji tlak je bio nego u desnoj. Nakon pola sata pumpanja konacno sam uspio, pretopstavljam da je dio tog taloga zacepio lijevi dio onog t komada di se grana lajtung. Sad kad sam to sve rijesio, druga prica, odlicno koči, rekao bi 30-40 posto bolje. Otkrio sam i razlog zasto je zadnji disk bio unisten, sajla od ručne kočnice je bila prenategnuta i valjda je cijelo vrijeme lagano kocila, plocice naravno spaljene
imam samo sliku kad sam montirao, talog me izludio pa nisam imao volje slikavat.